Українська
 
uah
грн

Рукоділля як мистецтво

16 Бер 2016
Рукоділля - це мистецтво, що вимагає від автора витривалості і творчих ідей. Витвори, які створені руками, - саме це розуміється під словом рукоділля, де кожному виробу приділено увагу автора, вкладено частинку його душі.

Кожне мистецтво має певні свої етапи підготовки до роботи, свої етапи має і рукоділля. Майстер, котрий виконує роботу, має відчути замовника, відчути натхнення для створення того чи іншого витвору, лише тоді цей витвір буде неймовірний!



Багато вчених довели, що наша мова пов′язана з рухами рук, від дрібної моторики залежить наш психоемоційний стан і в певній мірі фізичний. Майстри рукоділля стверджують, що в момент шиття, вишивання, в′язання, або плетива до них приходить спокій і розміреність, з′являється можливість обміркувати всі події за день і зробити якісь висновки, знайти вихід з ситуації. Рукоділля вважається винятково жіночим способом зняття стресу, відмінно допомагає зняти стрес, роздратування, відволіктися від негативу. Під час цього заняття розслаблюються не тільки думки, але й м′язи, в результаті чого, розгладжуються зморшки.

Рукоділля - це моральне задоволення людини. Жінка отримує велику насолоду, дивлячись на речі, зроблені своїми руками, - чи це вивязана кофтинка, чи пошите платтячко для донечки, чи освоєна нова техніка оздоблення вишивки, чи будь-який інший витвір працьовитих рук. Купують вироби, виготовлені вручну, лише ті, хто дуже цінує такий вид мистецтва, саме цим вони підкреслюють свою індивідуальність.



Рукоділля - це ліки від стресу і життєвих переживань. Це допомога від сімейних сварок і роздратування. І це один із варіантів віднайти себе і реалізувати себе як майстра по тому чи іншому виду рукоділля. Це прекрасна сфера діяльності для творчих людей, адже завжди можна створити щось нове або переробити старе на новий лад.

Бажаємо вам натхнення та плідної роботи і обовязково цінителів ваших виробів, лише тоді хочеться творити і дивувати новими витворами.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку