Українська
 
uah
грн

Цукровий пілінг: кому підійде і в чому його ′цукор′.

14 Вер 2016
1
Будь-який скраб призначений для очищення шкіри від ороговілих частинок - таким чином прибираються всі потенційні ′забруднювачі′ і джерела проблем, що впливають на красу і здоровий зовнішній вигляд.

Існує безліч видів скрабів: сольові, трав′яні, злакові, натуральні (виноградні кісточки, наприклад) і так далі. Серед них є і той, який називається цукровим.

Здавалося б - всім знайомий продукт, на кожній кухні є і в кожному будинку. Однак... :)



Цукровий скраб - вважається найкращою скрабуючою речовиною, ′тягатися′ в двобої з якою може лише убтан і рисова пудра. Вони чудово очищають шкіру і сприяють оновленню клітин епідермісу. Засоби на основі цукру надають хорошу масажне дію, активізують кровообіг, насичують шкіру корисними речовинами, пом′якшують і підтягують її.

Таким чином виводимо наступну формулу: внутрішньо - на власний розсуд, для шкіри - дуже корисно! :)

У чому ж специфіка і чому цукрові скраби такі хороші?

1. Вони відмінно відлущують омертвілі клітини;
2. Сприяють активному живленню і зволоженню епідермісу;
3. Активізують кровообіг і обмін речовин;
4. Допомагають очистити поверхню шкіри і пори від забруднення;
5. Мають тонізуючий і підтягуючий ефект;
6. Попереджають появу деяких шкірних захворювань;
7. Борються з проявами целюліту і розтяжками.

І справа тут не тільки в цукрових абразивних частинках, а ще й в самому цукрі, який тане на шкірі і живить її незаперечно корисною патокою в поєднанні з активними натуральними маслами і ефірами.



Цукрові скраби показані всім типам шкіри, крім дуже чутливої - для неї він може здатися занадто грубим.

Використовувати їх чудово і з успіхом можна і для обличчя, і для тіла. І навіть ваші лікті, коліна і п′яти скажуть вам спасибі!

Способи застосування цукрового скрабу:

1. Вмийтеся (прийміть душ) теплою водою (а в ідеалі - розпарте обличчя, щоб пори відкрилися). Нанесіть цукровий скраб на очищену шкіру обличчя і тіла. М′яко масажуйте до суб′єктивного відчуття того, як цукор починає танути на шкірі.

Втирайте отриману рідину в тіло, а потім - змийте теплою водою. Після цукрових гідрофільних скрабів майстра вам не знадобиться мило або гель щоб ′змити липке щось′. :)

2. Також ви можете залишити цукровий скраб, що вже розтанув, на обличчі або тілі на кілька хвилин. Особливо добре цю процедуру сприймає проблемна, жирна і комбінована шкіра. Виходить своєрідна патоко-масляна масочка.

3. Гарненько розпарте ноги (лікті, руки) і м′яко втирайте цукровий скраб. Потім залиште на кілька хвилин, змийте і нанесіть зволожуючий і живильний догляд.

4. Не забувайте про губи - вони теж потребують пілінгу.



Сподіваюся, тому, хто прочитав цей маленький екскурс, - було цікаво!

Будьте здорові і красиві!

Альона.
Коментарі
2 Гру 2016, 22:41
Было очень интересно! Спасибо!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку