Українська
 
uah
грн

10 порад для тих, хто готується до рукодільного ярмарку (частина друга).

19 Чер 2016
5
Читати - 10 порад для тих, хто готується до рукодільного ярмарку (частина перша).

6. Веди список.

Краще підготувати його заздалегідь, вказавши назву товару, кількість і ціну - окрему та загальну. Я такий собі і зробила (це було дуже цікаво і приємно), і жодного разу не пожалкувала. З його допомогою Ти зможеш прослідкувати скільки і чого в тебе придбали, Ти можеш звірити, чи правильно пораховані в Тебе гроші. До того ж, якщо Ти забув якийсь виріб, - можна звірити по цьому ж списку!



7. Правильно розмісти товари.

Розплануй усе це вдома, можна навіть провести репетицію (повчись пакувати товари, розраховувати гроші). Нехай Твої іграшки або сувеніри знаходяться у якомусь цікавому порядку, але краще не загромаджувати стіл або стенд: нехай між ними буде певна відстань. Так людям легше буде роздивитися Твої роботи. У мене був просто океан дрібничок, і навіть переставивши їх по-іншому, я не досягла потрібного ефекту! Публіка помічала не всі, а лише деякі вироби!



Також не забувай про пакети і гроші. Поклади пакети (не всі, лише декілька) на видне місце, щоб не затримувати себе і своїх покупців. З грошима те ж саме - нехай Твій гаманець не лежить за трьома замками, а ще - візьми з собою дрібні гроші, щоб адекватно віддати решту.

8. Дай людям бути ближче до Твоїх виробів.

Деякі дрібні іграшки, як брелоки-тістечка та зовсім крихітні броші я прив′язувала нитками, бо не хотіла, щоб вони посунулися, та й перевозити так було зручніше. Вони знаходилися у двох великих тортовницях, але на другий день я зняла з них покришки - людям треба до всього доторкнутися, взяти в руки, щоб зрозуміти, з чого воно і яке. А коли Твоя краса «за гратами», це може мимоволі відштовхнути людей. Не треба боятися, що щось пропаде - запевняю, це не те місце, де хтось буде брати щось без дозволу. :)

9. Не ігноруй сусідів.

Коли не буде особливого напливу людей, прогуляйся поміж рядів із Красою. Окрім того, що Ти можеш завести цікаві знайомства по інтересам, набрати візитівок та отримати хвилю натхнення, Ти можеш своїм щирим захватом підбадьорити іншого Майстра - що також дуже важливо!

10. Не хвилюйся!

Окрім основної їжі (а сидіти тобі там до вечора), візьми з собою шоколадку та пляшку води. Там, на виставці, обов′язково буде автомат з кавою. Візьми її собі та заспокойся. Це важлива подія у твоєму житті і, незалежно від того, пройде вона успішно чи не дуже, вона все ж таки пройде, а Ти будеш мати досвід. А після першого ярмарку все точно повинно піти інакше, головне - не опускати руки і завжди рухатися далі!

Усім щасти на ваших ярмарках! ;)
Коментарі
23 Чер 2016, 18:20
Спасибі за поради.
0
0
Відповісти
24 Чер 2016, 08:40
Наталія, сподіваюся, Вам вони знадобляться. Успіхів! :)
0
0
Відповісти
26 Чер 2016, 21:17
Дуже дякую. Теж хочу на ярмарку, та не поспiшаю - згодна з вашими порадами, треба добре пiдготуватися.
0
0
Відповісти
UserNotExist
3 Сер 2016, 00:08
Советы очень полезные. Спасибо
0
0
Відповісти
3 Сер 2016, 09:34
Лена, Юлия, рада, что помогла и удачи Вам! :)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку