Українська
 
uah
грн

Прикраси в стилі «Бохо»: рукотворні чари.

8 Лип 2016
Щоб охарактеризувати стиль бохо, знайдеться безліч слів. Але ключові з них: комфорт, свобода, індивідуальність, легка недбалість і жіночність.

Творчий пошук свого неповторного бохо-образу відбувається зі змішання різних стилів: хіпі, етно, винтажа, циганського, кантрі. Прикраси вибираються з особливою ретельністю. Сказати, що вони є доповненням образу - неправильно. Вони стали відмінною деталлю, майже ключовим предметом.

[750884]

Прикраси в стилі бохо: 5 основних характеристик.

1. Помітні.

Великі деталі, великі розміри, поєднання безлічі елементів - ось що відрізняє прикраси в стилі бохо від інших. Можна не боятися переборщити. Помітні великі прикраси тільки вітаються!

[695802]

2. Натуральні.

Для створення намиста і намиста використовуються шкіра, дерево, замша, глина, текстиль і натуральні камені. Особливу любов заслужили бірюза і онікс. У прикрасах комбінуються різні матеріали і фактури, з′єднуються деталі різного розміру.

[746884]

3. Багатошарові.

Прикраси пронизує тема багатошаровості. Масивне намисто створює вигляд ще одного предмета в наряді. Легкі туніки і сукні доповнюють ланцюжка з кулонами різної довжини, які використовуються одночасно по кілька штук. Також і браслети надягають на зап′ястя просто жменями. Або використовують один, що складається з декількох куль.

[679704]

4. Численні.

Прикраси можна використовувати всі разом, а не поодинці. Намиста, браслети, кілька кілець - і це все в одному образі. Браслети на ногу, розшитий ремінь, браслети на руку і на ногу - повний комплект.

[612233]

5. Рукотворні.

Прикраси в стилі бохо роблять своїми руками. Кожен може створити свою неповторну річ, з′єднавши в ній те, що бажає. Застосувавши для цього всю свою фантазію. Можливо, вийде трошки недбало і бажаної відточеності добитися не вдасться. Але це навіть на руку. Стилю бохо властива така природна недбалість, але обов′язково межує з індивідуальністю і витонченістю. Поруч з простими за структурою прикрасами є вишукані шедеври.



Спостерігаються цікаві етно-мотиви, складні композиції з різних матеріалів. Масивні прикраси, з безліччю рядів, красиво лягають на шию. Просто рай для любителів хенд-мейд! У справу йдуть різноманітні дрібні намистини, шматочки шкіри, стрічки, шнурочки і обривки мережива, монети і гудзики.

[667745]

Безліч екземплярів має старовинний, вірніше зістарений вигляд, створюючи ефект прикрас, отриманих у спадок від мами чи бабусі. У потемнілому металі або пошарпаному кольє з текстилю бохо-красуні знаходять особливу привабливість.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку