Українська
 
uah
грн

В моді ексклюзив або хто купує handmade

9 Лип 2016
3
У наш вік автоматизації, індустріалізації та інших досягнень технічного прогресу дуже важко знайти справді щось миле серцю, душевне і тепле, що справді наділене особливим енергетичним потенціалом. Тому рукотворні вироби рік від року набувають все більшої популярності. Таким речам багато людей надають великого значення.

У всьому світі цінність виробів ручної роботи дуже велика, тому продаж майстрами своїх творінь в інтернеті набирає обертів, стираючи кордони і відстані.



Ось ця стаття мала б ще раз переконати скептиків не проходити повз ці твори, тому що...

1. Це творіння унікально і майже неповторно, а навіть якщо і трапиться повтор, то навряд чи Ви його зустрінете поруч з собою.

2. Всі вироби мають позитивну енергетику, тому що майстер завжди вкладає в свою роботу частинку душі і це відчувається.

3. Предмети ручного виконання створюють атмосферу затишку і підкреслюють вишуканість стилю.

4. Прикраси ручної роботи неординарні і привертають до себе увагу оточуючих. Жінка, впевнена в своїй оригінальності, безсумнівно стає ще більш привабливою.

5. У багатьох прикрасах (майже у всіх) використовуються натуральні камені, а вони вже самі по собі мають лікувальну і магічну силу (особливо якщо в неї вірити).



6. Вдалим підбором біжутерії можна оживити навіть досить нудне вбрання.

7. Вибір подарунку handmade не залишиться непоміченим і здивує навіть людини, «у якого все є».

8. Такий подарунок відразу підкреслить: людина до його вибору підходив серйозно і обдумано, а не купив що-небудь перше-ліпше на певну суму, як це часто і відбувається.

9. Вибір подарунку ручної роботи можна наповнити певним змістом, який можна віднести до події або особистістості того, кому він підноситься. А можна навпаки підкреслити ставлення дарувальника.

10. Якщо ж Ви не можете зважитися або вибрати подарунок із запропонованого, варто зв′язатися з майстром, адже він може допомогти Вам втілити свою ідею!
Коментарі
UserNotExist
27 Сер 2016, 21:50
отличная статья!
0
0
Відповісти
11 Вер 2016, 16:02
Очень правильно написано.. Ручная работа ценилась всегда, создавая то или иное изделие мастер вкладывает частичку души, теплоту своего сердца. Хороший мастер не садится за работу с плохим настроением, поэтому вещи ручной работы ,как правило, несут положительную энергетику, а это очень важно в современном мире.
0
0
Відповісти
Арисеп Ольга
4 Сер 2020, 21:36
С одним украшением моей работы случилась целая история.
Я делала на продажу брошки из флиса в виде зверюшек. Знакомой по переписке понравилась одна из брошек. Но она попросила сделать понравившуюся брошку специально для неё. Мы обсудили цвет, отделку, размер. Отправила ей по почте брошку. Она прислала мне своё фото с этой брошкой ′на память′, но просила его никому не показывать. А через несколько месяцев она написала, что на свидание приколола эту брошку к пальто. Вскоре она сообщила, что вышла замуж.
Как-то хочется верить, что и моя брошка ей тоже хоть немножечко помогла.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку