Українська
 
uah
грн

Як перетворити хобі в бізнес? Частина 1.

25 Сер 2016
Кожній людині хочеться оточити себе неповторними, ексклюзивними і красивими речами. Прикраси, предмети інтер′єру, одяг і аксесуари хенд-мейд завжди будуть користуватися попитом. Залишилося знайти «вітрину» і свою нішу на цьому ринку.



Отже, де можна продати хенд мейд?

Найбільш простий варіант - розміщення своєї ручної роботи на призначених для її продажу сайтах. Як правило, розміщення здійснюється на безоплатній основі. В окремих випадках, при розміщенні виробів в кількості, що перевищує встановлений (5-10 шт.), доведеться щомісяця вносити невеликі суми.

Розміщення інформації на жіночих форумах в розділах «купити/продати». Досить зареєструватися і запропонувати майбутнім покупцям те, від чого вони ніяк не зможуть відмовитися.

Соціальні мережі. Блоги, групи, спільноти. Розсилаємо запрошення, дружимо з майбутніми покупцями, спілкуємося по інтересах. Обов′язково розміщуємо яскраві і якісні фотографії своїх рукотворних шедеврів. Цінителі унікальних речей не встоять.

Визначтеся з платіжною системою. Це стосується продажу товарів через інтернет. Яким чином покупці будуть переводити гроші за вашу продукцію?

Основні варіанти:
- Поштовий переказ.
- За допомогою банківської карти.
- PayPal.
- WebMoney.
- Яндекс гроші.

Від того, яким способом покупець зможе розплатитися, безпосередньо залежить ваша купівельна аудиторія. Якщо ви розраховуєте тільки на друзів, то гроші можна передавати з рук в руки. Якщо ви хочете продавати свою продукцію в Росії (і тим більше по світу) - бажано використовувати всі способи відразу.



Якщо умови оплати в інтернет-магазині передбачають тільки поштовий переказ і, наприклад, «Яндекс гроші», то покупці, що мають електронні гроші тільки на WebMoney, просто підуть зі сторінки.

Доставка хенд мейд - як доставляти продукцію покупцям?

Ну ясно, як - скажете ви. Поштою!

Але не так-то все і просто. Нюансів в доставці товарів дуже багато.

Основні тонкощі доставки хенд мейд: доставка вироби може бути включена в його вартість, в пакет послуг, або взагалі бути безкоштовною. Вирішуєте тільки ви.

Читати другу частину - Як перетворити хобі в бізнес? Частина 2.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку