Українська
 
uah
грн

Як носити вінок-ободок?

31 Бер 2015
Мода на вінки-обідки продовжує набирати обертів. Багато дівчат не знають, чи підійде їм цей аксесуар, як його носити. Сьогодні я підготувала добірку з варіантами носіння вінка обідка.


(автор [u3459])

✔1. Отже, перше - це зачіски.
Вінок можна носити з м′якими кучерями розпущеного волосся, а також з різноманітними зачісками: пучком, косами, хвостиком.


(автор [u13571])

✔2. Стиль.
По суті вінок - це такий романтичний атрибут, і першим природним поривом буде доповнити його відповідними предметами одягу. Світлі пастельні тони, тонкі тканини, легкі босоніжки і балетки підходять як можна краще.

Найбезпечніший варіант, як завжди, найпростіший: джинси або шорти з сорочкою або футболкою. Ну і віночок бажано скромніший тоді, а не два метри на півтора. Також Хіппі і етнічна спрямованість себе цілком виправдовує.

Ну і якщо вдається намацати золотоносну жилу, а саме якусь комбінацію елементів, яка вам особисто подобається і вдало виглядає, то з неї треба вичавлювати по максимуму.


(автор [u8294])

✔3. Колір.
Чимало уваги приділіть вибору кольору обідка. Якщо Ваша зовнішність теплих відтінків, то вибирайте теплі тони: рожевий, червоний, помаранчевий, коричневий. Якщо у Вашій зовнішності переважають холодні кольори, то віддайте перевагу обідкам холодних відтінків: блакитний, синій, фіолетовий. Білий і зелений - нейтральні кольори.


(автор [u18513])

✔4. Розмір.
Якщо Ви хочете собі придбати вінок-обідок, але не знаєте чи буде Вам в ньому зручно, для початку придбайте тонку модель, що легко гнеться, на дротовому каркасі. Якщо тонкий віночок не викликає дискомфорту, то можна звернути увагу на моделі з великими квітами.


(автор [u9016])
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку