Українська
 
uah
грн

Рятуємо волосся, що постраждало від літньої спеки і відпустки. Спа-процедур

6 Вер 2016
Спекотне літо закінчилося. Багато хто стикається з його наслідками, які відображаються на нашому зовнішньому вигляді. У цій маленькій статті я буду говорити про проблеми, пов′язані з волоссям.

І так...

Морська і прісна вода, сонячні промені, ′зтягування′ волосся шпильками і резинками, пітливість шкіри голови призводять до частого випадання волосся, ламкості, сухості на кінчиках і зайвої жирності біля коріння, тьмяного кольору. В результаті - волосся слабке, мляве і ми ховаємо його під капелюхи і панами.

Хочу поділитися своїм чудовим і дієвим рецептом, після якого ваше волосся стане куди краще виглядати за рахунок активних компонентів, натуральних продуктів і систематичності застосування. Складові відомі всім, придбати їх можна в аптеці або спеціалізованому магазині. До того ж - витрачаються вони економно.



Найкраще врахувати всі компоненти.

Візьміть:
- Блакитний каолін (можна замінити зеленим каоліном)
- Олію касторову (рицинову)
- Олію гірчичну
- Олію соняшникову (нерафін. бажано)
- Олію обліпихи
- Яєчний жовток
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. сметани (вершків) - якщо немає, можна і без них.
- Ефірну олію (бергамот, іланг-іланг, лимон, апельсин) - можна і без ефірної олії.
- Гаряче молоко; мінеральна вода або звичайна кип′ячена вода; відвар трав (звичайно ж, я віддаю перевагу трав′яному відвару або молочнокислим продуктам).

Схема приготування: каолін плюс ГАРЯЧА, але не кип′яток, водна складова (вода, молоко, відвар) - довести до однорідної консистенції сметани (не рідкої, але і не дуже густої) плюс олії, жовток, мед, сметана (вершки - за бажанням) плюс ефірна олія (за бажанням).

У вас вийде досить темна, однорідна, сметаноподібна маса.



Далі...

Волосся не миємо, а просто змочуємо теплою водою. На нього від кінчиків до коренів - наносимо каолінову маску. Приділяємо увагу шкірі голови, а не тільки волоссю.

Потім - утеплюємо плівкою і рушником і залишаємо на 40-60 хвилин.

Каолінова маска змивається легко, не ′прилипає′ глиною до волосся. Після неї бажано вимити волосся дуже м′яким і не агресивним (а ідеально - натуральним) шампунем.

Курс застосування - 3-4 рази в тиждень протягом 3-4 тижнів.

Результат побачите вже після першого застосування.

Зберігати таку маску не можна. Використовувати її потрібно відразу після приготування.

Спробуйте! Не пошкодуєте.

Будьте здорові і красиві! :)

Альона.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку