Українська
 
uah
грн

10 способів побалувати себе, кохану (частина 1)

24 Кві 2018


1. Почніть, прямо з ранку. Завжди вранці не вистачає часу на себе. Переконайте себе встати на годину раніше, зробіть кілька своїх улюблених вправ для підняття тонусу, вийдіть в сад або просто на балкон і спокійно дозвольте собі чашечку смачної кави. Без поспіху, без суєти. І ви відчуєте в собі заряд бадьорості і кайфу, який не покине Вас протягом всього дня.

2. Іноді потрібно дозволяти собі НІЧОГО НЕ РОБИТИ. Нічого - це про домашні справи, готування і т.д. Можна робити тільки те, що хочеться: читати, валятися, байдикувати, поїдати всяку смакоту. До вечора починають хворіти боки від валяння, але, зате, який кайф.

3. Коли настрій на нулі або «душа бажає свята, а свята немає», влаштовуйте шопінг. Краще разом з подругою-єдинодумців. Купіть собі «не знаю що, але два». Нехай навіть це буде абсолютно непотрібна вам річ, але дуже сподобалася. До речі, шопінг, прирівнюється до хорошого заняття фітнесом, так що подвійно корисно.

4. Давно збираєтеся зустрітися з подругами і все ніяк? Ось просто візьміть і киньте їм в Viber повідомлення про зустріч в конкретний день. Повірте, вони зрадіють. Тому що точно так само як і Ви хочуть зустрічі, але за повсякденними справами ніяк не знайдуть час. Хтось повинен першим прийняти рішення. Чому б цим першим не стати Вам . А далі нічний клуб або затишне кафе, дискотека або кальян.. дівчинки вони такі дівчатка.

5. Дозвольте собі нічого не готувати. Забийте холодильник продуктами для перекусу (корисними бажано), а вечеряти кілька днів ходите в найближче кафе або Ваше улюблене місце разом з Вашим коханим. Адже ми ж даємо нашим чоловікам відпочивати від їх роботи, чому б і їм не піти нам назустріч і не побалувати нас?.

(продовження частини 2)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку