Українська
 
uah
грн

Олії для жирної і проблемної шкіри. Частина 2.

12 Вер 2016
Читати першу частину - Олії для жирної і проблемної шкіри. Частина 1.

Продовжимо...

4. Як на рахунок гідрофільних олій для жирної і проблемної шкіри?

- Чудово. Скажу на досвіді особистому і моїх клієнтів. Сила живих натуральних олій, орієнтованих прямо в ′корінь′ проблеми відразу ж дасть позитивний ефект. Гідрофільних олій не варто боятися - вони не завдадуть шкоди навіть найбільш проблемній шкірі.



5. Чи можна використовувати натуральні олії в якості нічного догляду, замінюючи крем?

- Звичайно можна. Особливо це корисно для юнацької та молодої шкіри. Дія буде куди кращою, ніж крем. Та й в будь-якому випадку - кориснішою. Так само можна використовувати олії в якості ′підготовки′ шкіри до зволожуючих процедур. Однак потрібно провести тест на сумісність олії і крему: нанесіть на тильну сторону руки олію, дайте їй вбратися і потім, через 30-60 хвилин нанесіть крем.

6. Ефірні олії для жирної шкіри: застосовувати чи ні?

- Ефірні олії для жирної шкіри - найчастіше взагалі ідеальне рішення. Це висококонцентровані ароматичні речовини. Ефірними їх називають через високу летючість і випаровуваність, за аналогією з ефіром.

УВАГА. За деякими винятками ефірні олії майже ніколи не вживаються в чистому вигляді. Не нехтуйте технікою безпеки в поводженні з ефірами. Намагаючись знайти максимально ефективну олію від прищів, ви ризикуєте отримати хімічний опік - якщо не знаєте правил поводження з оліями.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ? Ефірні олії застосовують, розведені в носії. Це може бути базова олія, мед, сіль, молоко - в залежності від призначення.



Ефірні олії для жирної шкіри - це, перш за все, всім відома олія чайного дерева. Її антибактеріальні властивості повсюдно відомі і широко використовуються в косметичній і фармацевтичній продукції. Важливо! Використовувати олію чайного дерева від прищів МОЖНА в чистому вигляді! Також використання в чистому вигляді допустиме для олії лаванди. З рештою - краще не експериментувати в чистому вигляді. Наприклад, олія чебрецю - чудодійний засіб в змішаному вигляді з базовою олією, але при чистому нанесенні викликає страшний свербіж та почервоніння.

ВИСНОВОК: ефіри потрібні і важливі, додаємо 1 крапельку в основну олію або маску для обличчя - і користуємося на здоров′я.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку