Українська
 
uah
грн

Керамічний посуд плюси і мінуси використання.

24 Чер 2020
Керамічний посуд плюси і мінуси використання.



Ми всі звикли, що глиняний посуд це, щось святкове і використовується тільки за великим столом в колі всієї сім‘ї.

А як щодо щоденного використання

Давайте розглянем плюси і мінуси використання керамічного посуду.

Найбільший плюс такого посуду це звичайно - екологічність.
Що б ви не робили, що б там не тримали, воно ніяк не пошкодить вашому здоров‘ю. Бо більше, якщо в керамічному посуді тримати крупи, то там нічого не заведеться.

Ще один плюс керамічного посуду це повільне остивання, ранковою кавою тепер можна насолоджуватись довше.
Якщо посуд нагріти і покласти в нього їжу, то вона, ще довго буде тепла. А якщо вам треба холодний фреш, то просто охолодіть посуд і довгий час насолоджуйтесь прохолодою.

Готувати в такому посуді дуже корисно, через те, що можна не використовувати масла. Це пов’язано з тим, що стінки таких виробів гріються поступово, з рівномірним розподілом температури, а пориста структура кераміки дозволяє увібрати вологу всередину, а потім віддати її. У підсумку, приготована в ній їжа не просто вариться, а набуває особливого смаку завдяки томлінню. Коли ви будете подавати ваше блюдо в посуді з кераміки, то вона буде мати досить апетитний вигляд і привабливий аромат, а їжа – виглядати соковитою і м’якою.

З мінусів такої посуди є те, що вона дорога.
Це обумовлено тим, що в неї є своя технологія виготовлення, яка в свою чергу не є такою простою. Але зрештою ви отримаєте не просто керамічний посуд, який є дуже практичний і екологічний, а витвір мистецтва...
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку