Українська
 
uah
грн

З чого починається майстриня?

27 Кві 2017
2
Мабуть, початком створення нової майстрині є бажання отримати річ, яка є лише в тебе і таку, яка підходить лише тобі.

Звичайно, необхідну річ можна замовити чи придбати, але кожна майстриня, створюючи свої роботи, пропускає ідею через себе, переносить своє бачення, відчуття, частинку себе.

Дуже часто, під час замовлення чогось майстрині, ми обговорюємо деталі, а в результаті отримуємо не зовсім те, що хотіли. Тому причина - одні й ті ж речі різні люди бачать по-різному. Вже в процесі створення додається технологічна (на результат деяких процесів неможливо вплинути) та творча частина (кожна робота доводиться до стану, в якому вона подобається майстрині, відповідає її задуму чи її баченню).

В моїй творчості дуже часто буває така ситуація - я виносила ідею, підготувала заготовку, матеріали та почала творити. В процесі роботи стає зрозуміло, що з роботою щось не так. Невідомо що, але точно не те. Починаю щось змінювати, потім ще - і ось результат, який мені подобається, але він повністю відрізняється від початкового задуму. Ось це й називається творчістю.

Ось так колись і в мене виникла необхідність отримати річ, яка б відповідала моїй уяві. Було перебрано безліч варіантів, але одні не підходили, а інші не можна було пересилати. В результаті було прийнято рішення створити цю річ самостійно. Я переглянула майстер-класи, придбала необхідні матеріали і почала творити. Ось моя перша робота.



Так, в ній багато недоліків, але з того часу минуло 5 років, а вона мені подобається найбільше. Потім були ще роботи, і ще, а ця сакура залишається моїм улюбленим творінням.

На даний час моя творчість зовсім не пов`язана з бісером, але, зробивши перший крок в цей дивовижний світ, вже неможливо зупинитись.

Коментарі
16 Тра 2017, 09:05
Если есть талант к любому из видов творчества, то он рано или поздно себя проявит)).
0
0
Відповісти
6 Лют 2020, 20:18
Дуже гарна сакура)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку