Українська
 
uah
грн

Мода на речі в`язані гачком

27 Гру 2017


Деякі заперечать, що сьогодні в`язка гачком вже не актуальна і виглядає старомодно. Але мода не стоїть на місці, а разом з нею удосконалюються і в`язані гачком речі. Нитки стають яскравішими, кольори найактуальнішими, та й схеми сучасної в`язки відрізняються: з`явилися нові прийоми і комбінації, нові візерунки і мотиви. Мода на в`язку сьогодні досить демократична і в ній знайшлося місце як для класичних кофт і жилетів, так і для дизайнерських незвичайних речей.



Лагідні платтячка з оригінальною в`язкою простого крою, топи, жилети, а також в`язані купальники - все це залишається актуальним. Колірна гамма в`язаних гачком речей, як правило, нічим не відрізняється від решти гардеробу. Неймовірно популярними стали останнім часом в`язані купальники. Крім пальто і тунік, сьогодні стало модним в`язати шапочки.



Найбільш популярний варіант - тапочки балетки. Також зустрічаються носочки-чобітки, які дуже схожі на уггі і прикрашені гудзиками або іншими елементами. Так що сміливо вибирайте і носіть в`язаний одяг і аксесуари.



Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку