Українська
 
uah
грн

Живопис за номерами. Полігональний портрет своїми руками.

27 Кві 2018


Ця техніка дозволить Вам заспокоїти емоції і думки, переключитися від справ і турбот, творчо відпочити і звичайно ж намалювати свою картину. Навіть якщо Ви не малювали ніколи, вважаєте себе нездатним або перебуваєте в творчому тупику.

Уміння малювати для цього процесу не буде потрібно. Будуть потрібні фарби, гуаш або акрил, роздрукована на щільному папері схема з цифрами і намір написати картину.

Перевага такого методу полягає в тому що Вам не треба думати що намалювати, який колір вибрати. Адже щоб зафарбовувати трикутники довго думати не треба, а це значить, що можна зосередитися на процесі і отримувати задоволення від творчості, від самого процесу

Концентруючись на процесі малювання, ми зменшуємо внутрішній діалог, прибираємо зайві думки, додаємо собі спокій і отримуємо радість творчості.

Схема портрета в полігональної техніці створена за мотивами картини Амадео Модільяні. У цього художника чудові картини і реалізувати його ідеї в новій техніці - відмінна ідея для малювання, живопису, навчання, розвитку творчих здібностей, підняття настрою.



Можна скільки завгодно милуватися будь картиною, але написати картину або намалювати малюнок - це зовсім інше відчуття. Краще один раз зробити на практиці ніж довго думати, шкодувати про те що `не художник`, `не народилася талановитим`, `це не доросле справу малювати`, `будуть сміятися люди` і інша й інша.

Створення картини за схемою - найпростіший, зручний і комфортний шлях.
Якщо Ви малюєте в перший раз, або в перший раз користуєтеся такою технікою, то може бути незвично і трохи дискомфортно, але результат винагородить Вас за докладені зусилля.

Схему для створення картини можна роздрукувати на щільному папері. Зараз в копіцентрів є папір 300 г / м2 - це майже картон. Хороший формат А3, його друкують у багатьох місцях.
Можна звичайно і перенести схему на полотно. Це трохи складніше і це окрема тема для розмови.

Схема картини спеціально зроблена світлою, щоб цифри не просвічували через фарбу.
Можна також распечать схему форматом А4 і розфарбувати фломастерами або олівцями. Для цього випадку є варіант без цифр.
У будь-якому випадку на підсумковій роботі цифри видно не будуть.

Готову (розфарбовану) картину можна вставити в раму і повісити у себе вдома, прикрасити своє приміщення. Оскільки в цю картину була вкладена ваша енергія, вона буде покращувати енергетичну обстановку Вашого будинку.

За такими схемами можна вчити малювати і дітей або підлітків. Для дітей є більш прості варіанти.

У моїй коллеции є схеми і інших картин за номерами.
Їх ви можете побачити в моєму магазині на цьому сайті.
Всім бажаючим створити таку картину дам консультацію.

Гарного Вам творчості!

© Дмитро Рибін
Ведучий семінарів по ме
(Київ, Україна)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку