Українська
 
uah
грн

Де отримати натхнення для створення нової роботи?

2 Лют 2017


Де отримати натхнення для створення нової роботи і що враховувати для доведення роботи до кінця?

Я розповім свій досвід. При в′язання іграшок для мене це, перш за все - фото готових робіт інших майстрів, фото іграшок в`язнаних і просто іграшок, картинки тварин, рослин, ляльок, картинки на футболках, в дитячих книгах, мультфільмах.

Також, це може бути і відразу Ваша авторська робота - переглянувши багато всього різного, Ви створюєте щось своє, особливе, таке, яке подобається саме Вам! І це вже буде саме Ваша, авторська робота.

Отже, Ви надихнулися на створення роботи, щоб не розчаруватися в процесі, бажано відразу перевірити наступне:

-наявність потрібних матеріалів: наприклад, чи є у Вас нитки потрібних кольорів, гачком відповідних розмірів і інші матеріали? Якщо немає всіх точно таких кольорів, як у Вашім пеклі муках, чи можете Ви замінити їх іншими кольорами? Продумайте весь новий колірний образ;

- Наявність умінь - особливо, якщо Ви в\′яжете не по схемі, або якщо схема Вам не досить зрозумілою і Ви самі не сможете в ній разобраться- тоді краще спростити роботу, придумати свої варіанти в\′язання. Основне, що потрібно пам\′ятати-якщо робота дуже складна для Вас, виберіть більш просту, або в\′яжи за описом - запросить автора цей опис, або Майстер клас. Інакше Ви ризикуєте почати нервувати, багато разів перев`язуючи і розпускаючи Вашу роботу, на певному етапі таких переробок Ви можете втратити натхнення, ризикуючи так ніколи і не закінчити роботу;

- Виділити і спланувати час для створення роботи (наприклад, щодня ввечері з ____ години до _______, плюс вихідні з _____ до __________). Писати план не обов\′язково - нехай він просто буде у Вас в голові (якщо Вам зручніше писати або записувати в якийсь електронний дивайс - будь ласка, робіть це).

- Хваліть себе! не будьте розчаровані, дивлячись на проміжний варіант - не зшиті разом деталі, не набиті деталі і т.д.) - Це ще не готова робота! Завжди майте в уяві образ готової роботи, до якої Ви прагнете.

- Якщо Ви любите в\′язати, але не любите: процес набивная іграшки, або процес зливання деталей іграшки, - постарайтеся якщо не полюбить, то хоча б приймати як потрібний і важливий процес створення готово але красивого виробу. Не потрібно сприймати ці менш цікаві, ніж в\′язання, процеси як \′скоріше б закінчилася ця мука\′, \′ коли ж це все закінчиться\′ - все це буде Вам заважати створювати готовий якісний варіант виробу.

- Якщо по ходу роботи щось не зрозуміло дізнавайся у інших Майстрів, не бійтеся питати! Колись хтось захоче запитати і у Вас! Пишіть питання Майстрам, в блоги, в групи.

Полюбіть весь процес! Полюбіть Вашу роботу! Нехай і інші її полюблять, приймайте похвали, радійте, по корчуйте нові вершини рукоділля! Творчих Вам успіхів!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку