Українська
 
uah
грн

Полімерна глина Deco clay і вироби з неї.

27 Гру 2018
Вітаю вас, мої дорогі друзі!) Мене звуть Неля і я займаюся ліпленням із полімерної глини Deco clay.) Сьогодні, в цій публікації, я б хотіла трохи розповісти про саму глину ​​та ліплення з неї.

Самозастигаюча полімерна глина, була створена в Японії спеціально для виготовлення квітів. Вона дивно пластична, м′яка, не липне до рук і має приємний легкий аромат, застигає на повітрі протягом 24 годин. Квіти , виготовлені з цієї глини, надзвичайно реалістичні. Унікальна методика ліплення дозволяє домогтися вражаючої схожості з живими квітами. Першим бажанням, що виникає у людини, яка взяла таку квітку в руки, є бажання понюхати її. Особливістю виготовлення квітів з японської полімерної глини є те, що кожна пелюстка ліпиться вручну і зберігає відбитки долонь майстра, та надає їй певну фактуру і робить її більш реалістичою. Потім пелюстки певним чином збираються в бутони. Називати такі квіти «штучними» або «неживими» буде не зовсім правильно, адже вони зберігають в собі тепло рук, трепетну турботу, шматочок душі і натхнення, які майстер вкладає в кожен виріб. Після висихання поверхня квітки стає оксамитовою і схожою на зефір, тому таку глину називають «зефірною».

Тепер ви вже маєте уявлення про цей чудовий матеріал, а мої вироби ви можете подивитися в магазині і вибрати собі що - небудь до свят!). Мій магазин буде поповнюватись новими виробами.) Гарного перегляду !)













Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку