Українська
 
uah
грн

С чего начинается свеча и что такое вощина

6 Cіч 2019
З Новим Роком та з Різдвом Христовим✨ Щастя вам і затишку в серці і в будинку.
Після Нового року я вже з натхненням взялася за роботу.

Хочу показати вам з чого починається свічка ... в першу чергу з молитви і власне з самої вощини - ось таких листів натурального бджолиного воску, сформованого з текстурою сот. Краса, правда? Шкода, що медовий аромат не можу вам передати ...



Вощина - це натуральний віск, Який виробляють бджоли, залитий в лист зі структурою сот. Вощина дуже приємний на вигляд і на дотик матеріал. Взявши свічку з вощини в руки, так і хочеться її тримати, перекладати з руки в руку, ну а про аромат її я вже писала. Аромат треба спробувати, бо це блаженство важко описати. Господь дарував мені натхнення і вміння робити свічки з вощини. Роблячи кожну свічку, я дякую Йому за цей Дар і радію як дитина. Є такий вислів - Дитина Божа. Саме так я себе і відчуваю. Феєрверк подяки, радості, насолоди і творчості.

Коли свічка скачана, є ще одна насолода - декорування. Обожнюю стрічки, мережива, природні матеріали. З великим задоволенням збираю травинки, листочки, шипшину для прикраси. У процесі творення народжуються цікаві ідеї, і коли я їх реалізую, дивлюся на готові свічки і мої очі і душа радіють, то єдине чого хоче моє серце - щоб вся ця краса зігріла ще чиєсь серце, щоб мої свічки знайшли своїх господарів і осяяли їх будинки світлом і теплом. Будьте благословенні. Живіть з Богом.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку