Українська
 
uah
грн

Вперше на ярмарку майстрів!

15 Тра 2016
2
Любі хендмейдери, поспішаю поділитися з Вами своїм досвідом, авось кому і стане в нагоді.

Цими вихідними вперше брала участь в ярмарку майстрів ручної роботи. Довго готувалася, дуже довго не спала... Все переживала, що й до чого. Продумувала найменші деталі і... як то кажуть, «первый блин комом».



Ну що ж, трохи слів про підготовку:

1. Раджу всім готувати на ярмарок товар різної цінової категорії, починаючи від дріб′язку, і закінчуючи найдорожчими речами, які є у Вашому арсеналі. Заздалегідь попереджаю, ціни робіть трохи завищені, так як люди наші аж надто люблять торгуватися, навіть якщо це ручна робота і дуже копітка, все одно будуть просити поступитися (так щоб Ви в збиток собі не продавали, заздалегідь розраховуйте ціну з урахуванням майбутньої знижки). Пам\′ятайте, завжди на ярмарку знайдуться люди, які будуть обурені Вашими «високими» цінами, навіть якщо у Вас буде столик «все по 5 грн». Просто мило посміхаємося і ні в жодному разі не вступаємо з такими відвідувачами в словесні баталії. :)

2. Спочатку для себе визначте мету відвідин ярмарку:
- Заробити відразу продавши на ярмарку свої вироби;
- Залучити покупців, так би мовити реклама;
- Подивитися на конкурентів.

3. Заздалегідь продумайте всі деталі, як буде викладений товар, у що Ви будете його упаковувати в разі продажу, а також не забудьте про розмінну монету (щоб було чим давати здачу).

4. Підготуйте візитки, щоб покупці про Вас не забули і в майбутньому змогли до Вас звернутися знову. До того ж, на ярмарках завжди бувають відвідувачі без грошей, які можуть зацікавитися Вашим товаром (і отримавши від Вас візитку зможуть знайти Вас, в будь-який час оформити замовлення).

5. Постарайтеся якомога оригінальніше прикрасити Ваш столик, щоб привернути увагу відвідувачів на тлі інших майстрів. Так, можна прикрасити своє місце різними гірляндами, прапорцями, флористикою, а також вдалим освітленням (підсвічуванням).

6. І наостанок, не забувайте взяти з собою чудовий настрій, адже до сумного майстра ніхто не захоче підходити!!!



Всім бажаю удачі! :)
Коментарі
4 Чер 2016, 11:46
Удачи на ярмарках и всегда хорошего настроения!
0
0
Відповісти
4 Чер 2016, 15:37
Спасибо :) Всем творческого вдохновения!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку