Українська
 
uah
грн

Скорпіон - яке каміння вибрати?

19 Бер 2019
Знаку підходять мінерали, які традиційно вважаються небезпечними. Це густо забарвлені самоцвіти темних мерехтливих відтінків: сині, червоні, бузкові, чорні.



Аметист - це один з кращих талісманів для представників Скорпіона. Його зазвичай носять, щоб подолати залежність, а також зберегти настрій на висоті. Аметист охороняє будинок Скорпіона від негативу із зовні, перешкоджає будь-яким маніпуляціям, привертає в його життя вірних друзів і взаємну любов.

Гематит. Приборкує неконтрольовану енергію Скорпіона, в тому числі і сексуальну. Постійна зустріч з гематитом навчить представника знака бути терпимим і лагідним з домочадцями, краще розуміти колег по роботі.

Гранат - це камінь планети Плутон - однієї з керуючих планет Скорпіона. Його червоний відтінок чудово підходить для цього пристрасного і активного знака зодіаку. Мінерал буде насичувати Скорпіона енергією і впевненістю. Гранат привертає багатство, розкіш, пристрасть до життя. Прекрасний любовний талісман - допоможе Скорпіонам вибрати гідного партнера для шлюбу, а сімейним людям допомагає зберегти теплі і віддані відносини.

Корали допоможуть Скорпіонам відволіктися від поганих думок і отримувати від життя задоволення. Цей камінь сприяє більш швидкому відновленню сил, позитивно впливає на загальний стан здоров′я і допомагає впоратися зі стресом. Цей мінерал діє на Скорпіона таким чином, що той стає здатним стримувати свої емоції і мислити логічно. Червоні, сині, чорні корали визволять господаря з полону депресії, вбережуть від прикрих помилок.

Опал підходить тим Скорпіонам, які бажають зустріти свою другу половинку. Також він допоможе налагодити взаємини між подружжям і заспокоїть ревнощі партнерів. Опал сприяє розвитку в Скорпіона розсудливості і мудрості. Оберіг з опала - це потужний захист від пристріту.

Для того щоб зробити людину більш цілеспрямованою, впевненою в собі, сильною, твердою, необхідно носити амулет з тигрового ока. Цей камінь допоможе не тільки значно скорегувати характер Скорпіона і направити його енергію в потрібне русло, а й убезпечить господаря від будь-якого негативного впливу ззовні. Тигрове око здатний уберегти свого господаря від обману, зрад і крадіжок.

Які камені небезпечні для Скорпіонів?
Перли вносить застій в буття людей, яким необхідні яскраві емоції і динаміка життя. Нудьга, буденність можуть привести темпераментного Скорпіона на шлях сумнівних авантюр. Крім цього, перли здатний позбавити натхнення творчу особистість, спровокувати розрив любовних відносин.

Цитрин викликає інтерес до заборонених задоволень (алкоголь, наркотики, ігроманія, екстремальний спорт).

Янтар, як і всі жовті камені, живиться енергією Скорпіона, нічого не даючи взамін. При зіткненні з ним індивідуум ризикує втратити своєї сили, впасти в апатію. До шкідливих камінню знака також відносяться адуляр (вид місячного каменю), смарагд, нефрит, родоніт, уваровит.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку