Українська
 
uah
грн

Будиночок Барбі

3 Гру 2015
5
Наближався п′ятий (ювілейний) День народження моєї внучки. Хотілося подарувати щось дивовижне і несподіване. Знала, що мріє про будиночок для Барбі. І вирішила створити щось подібне.



Похід в шпалерний магазин завершився покупкою листа дачних шпалер 3,5 м і білою плиткою для стелі - 1 шт.
 
У хід пішла коробка з-під мікрохвильовки - це майбутній будинок. Дно коробки стало стінкою з великим вирізаним вікном. З картону вийшла рама і наличники. Скло замінив поліетилен файлу. Тюль і штори, як і належить, висять на карнизах (шпажки для шашличків).



Зовні коробку обклеїла шпалерами, а всередині кольоровим папером. Плитка для стелі стала «паркетом» в будинку, а листочок фетру - килимом.
 
Отже, будинок готовий!
 
Коробка з під туфель перетворилася в двоярусне ліжко для Барбі і Кена. Звичайно, з повним комплектом постільної білизни.



І тут підключилися всі домочадці: тітка іменинниці зробила панно над ліжечком, вазу з квітами, люстру.



Згодилося все, що знаходилося в будинку. Дідусь змайстрував з шматочків ламінату стінки серванта, скляні полиці - це коробочки з-під дискет, ну а дзеркалом стала фольга. Маленький сервіз знайшов своє місце.



Довго думала, як зробити настільну лампу працюючою. І тут дуже «потоваришували» маленький ліхтарик і кришечка від парфумів. Увечері м′яке світло видно з вікна. У будиночку якраз вдало розмістилися давно забуті іграшки: телевізор, муз. центр, крісло і тумбочка.



Звичайно, в кожному будинку є передпокій зі своїми атрибутами: дзеркалом (дзеркальце з косметички обклеєне червоним скотчем), вішалкою для одягу. Справжній перекидний календар теж зручно розмістився біля дзеркала. Маленькі книги, журнали, плакат лежать на міні-стіночці в передпокої. Ключ від старого дипломата - тепер ключ від будинку.



І, звичайно, затишок в домі створюють сімейні фото. Зробила їх на кольоровому принтері і покрила скотчем. Багато що можна зробити інакше, цікавіше, але це було наше творіння на той момент. Найбільше задоволення - це бачити здивоване, захоплено-радісне обличчя нашої маленької іменинниці.



Творіть і даруєте радість!
Коментарі
Чудо.Какая Вы умнмца
1
0
Відповісти
14 Cіч 2016, 18:33
Скільки любові вкладено в подарунок! :)
Таке не забудеться ніколи, онучка буде пам ятати все своє життя!
1
0
Відповісти
23 Лют 2016, 15:29
какая красота!это же надо,какая дружная семья!очень красивый домик!
1
0
Відповісти
2 Бер 2016, 23:11
красота!!!! Только это большое на статью похоже чем на МК :-)
0
0
Відповісти
Здорово,вот у меня одни мальчишки,а внучка выросла,но куклы не признавала, решила,что мои усилия напрасный труд.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку