Українська
 
uah
грн

Модні примхи 2020-2021: які прикраси та одяг носити?

14 Вер 2020
Осінь-2020 перекреслює всі модні тренди минулих років. Тепер слід носити те, що останнім часом забороняли дизайнери. Нові стилістичні рішення нагадують мікс яскравих винаходів фешн-індустрії останніх 30-ти років. Говорити про переусвідомлення історичного надбання ще вочевидь рано. Коронавірус також не встиг внести свої поправки у високу моду. Поки представлене на кращих подіумах більше нагадує чергову варіацію фрікування. Тож, що ж варто на себе почепити цією осінню та весною?

Наймодніші тренди
Ряд наймодніших кольорів склали чорний, сірий, всі відтінки коричневого та зеленого, а також фуксія. Не менш різнобічним виявився вибір стилів нового сезону. Досі тренди не покинув total black. У моду знову увірвались одяг і аксесуари зі шкіри. Не дивлячись на прохолодність майбутнього сезону, мереживо не планує йти разом зі спекотним літом. Цей легкий напівпрозорий матеріал ще знаходить, як гармонувати зі светрами та теплими джинсами. Нові модні втілення знайшла бахрома. Тепер її носитимуть не лише ковбої, а й вишукані леді. Цей елемент вдало перенісся на вечірні сукні, елегантні сумочки та інші аксесуари. Дивиною показів стали яскраві сукні з паєтками, які зазвичай носять на вечірки. Тепер дизайнери значно розширили сферу їхнього застосування. Тож, сміливо надягайте блискучі сукні на денну прогулянку та сяйте. Тільки не забудьте надягти під них гумові чоботи, бо зараз це дуже модно...
Одним із супертрендів стали штанні костюми для жінок. В жакетах і куртках, як в 90-ті, дизайнери стали збільшувати лінію плечей.
Вже засівший у моді оверсайз ще не тікає з подіумів, втім, конкуренцію йому складають елегантні приталені куртки та жакети.
Провокативною новинкою став латекс. Цей блискуче-звабливий матеріал знайшов свої втілення не лише в одязі, але й в аксесуарах.









Чим прикраситись?
Головними умовами нового сезону є масивність і багатошаровість. Прикрас має бути багато.
Стильним доповненням осінніх і зимових луків стали металеві кулони. До популярних сердечок і знаків зодіаку тепер додалися стильні хрести та сакральні символи інших релігій. Субкультурні знаки та логотипи тепер також перекочували на кулони. Носити слід по кілька кулонів на одному ланцюжку, або багато ланцюжків з одним кулоном.
З моди не випадають різноманітні намистини. На прикрасі їх має бути кілька рядів. Дизайнери також пригадали про натуральне каміння. Воно знову заблищало на підвісках і намистах.
До світу моди знову повернулися чокери. Нещодавно популярні тату-чокери більше не з’являлися на подіумах. Їх замінили широкі та масивні чокери з камінням, кулонами та ланцюгами
Найтрендовішими стали чокери з оксамиту, мережива та шкіри.
Особливим аксесуаром тепер слугують масивні ланцюги. Ними варто прикрашати не лише сумки, чоботи та штани. Такий елемент чудово розміщується на тендітній жіночій шийці та прикрасах для волосся.
Тож, будьте модними та актуальними. Слідкуйте за стильними новинками від Romaster!














Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку