Українська
 
uah
грн

Модний чокер: з чим його носити

11 Лис 2020


Старовинна прикраса лишається ультрамодною у наші дні. Чокер впевнено та міцно тисячоліттями тримається на шиях представниць прекрасної статі. Чому ж він так полюбився дамам? Як і з чим його краще носити?
Шкіряний чокер — один з наймодніших аксесуарів холодного сезону 2020-2021. Така прикраса чудово пасує не лише до рокерського одягу. Шкіряний чокер гарно поєднується з образами у стилі кежуал. Доречним такий аксесуар також стане у стилістиці бохо.
Щоб створити максимально гармонійний образ, додайте до нього шкіряні браслети.
Чокери з мережева — романтична та ніжна прикраса, сповнена настроєм вікторіанської епохи. Такий чокер краще за інші аксесуари виділяє жіночність. Найбільш ефектно виглядають широкі чокери з мережева без фурнітури. Носити цю прикрасу краще з романтичними сукнями та жіночними блузами. Напевно, саме мереживний чокер стане найвдалішим доповненням до образу на перше побачення.
Чокери з намистинами та камінням гарно пасують до легких суконь з мережева чи шовку. Вони тяжіють до етнічного та вікторіанського стилів.
Тату-чокери, хоч і вийшли з модних трендів, але не покинули серця багатьох дівчат. Ця тоненька прикраса з еластичних ниток стала класичним аксесуаром образів tumblr-girl. Тату-чокери гарно пасують під яскраві топи, майки та футболки. Найбільш елегантним залишається чокер чорного кольору. Таке забарвлення робить цю тонку прикрасу виразною і харизматичною.
Металеві чокери у вигляді тонкого ланцюжка також не підкорили модний подіум цього сезону. Втім, не варто відмовлятися від такого стильного аксесуара. Ланцюжок-чокер — ефектне доповнення до ділового костюма. Така прикраса гармонує зі строгими сорочками й елегантними жакетами.
Чокер у вигляді оксамитової та атласної стрічки — простий аксесуар, який ненав’язливо прикрашає образ, роблячи його величнішим і елегантнішим. Такі чокери пасують під будь-яке вбрання. Особливо стильно вони виглядають у поєднанні з в’язаними светрами та навіть оверсайзами.
Не бійтесь експериментувати та демонструвати свою жіночну привабливість.







Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку