Українська
 
uah
грн

Як я брала участь в конкурсі

20 Тра 2016
1


♥ Purple Fox ♥ провела чудовий конкурс! Я новачок і це моя перша робота зі стрічкою `шиборі`.
Взяти участь я погодилася відразу - цікаво освоювати нові матеріали і техніки.



Конкурсні роботи `Таємнича незнайомка` вже опубліковані в спеціальному альбомі. Я просто хочу продемонструвати деякі з них. Щоб новачки не боялися і творили! Вчилися на помилках як на чужих, так і на своїх! Це творче життя! Пробуйте і дерзайте! Труднощі нас загартовують і роблять сильніше!



Зараз стартує голосування запрошених суддів і вони відберуть фіналістів конкурсу. А поки запрошую вас насолодитися майстерністю учасниць. Ось деякі з них...



Останнє фото - моє Кольє `Лілі`.





Коментарі
Арисеп Ольга
4 Сер 2020, 21:49
Потрясающие работы. Ваша колье очень хорошо для ′новичка′ получилось! Удачи Вам в конкурсе и дальнейшем Творчестве! Не останавливайтесь. Продолжайте совершенствоваться.

Я однажды тоже попала на конкурс совершенно случайно. Несколько лет дружила с хозяйкой одного рукодельного блога. Она часто проводила конкурсы и однажды пригласила меня в жюри конкурсов. Однажды, ей книжное издательство предложило провести конкурс, призы - книги по вязанию. Она сразу предложила мне участвовать. Мне так понравилась одна книга, что сразу согласилась участвовать. И просто ЧУДО произошло. Моя работа была выбрана жюри издательства и мне подарили ту самую книжку.
Недавно вязала на заказ. Приготовила заказчице на выбор рисунки вязки из разных книг и журналов. Она выбрала рисунок из той самой книги.
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку