Українська
 
uah
грн

Мініатюрні кульчики серця. В′язані гачком м′які сережки ручної роботи PSK

28 Лис 2021
1
Сьогодні ми починаємо представляти у публікаціях наші сережки.


Почнемо з тих, які були першими і у виробництві – з мініатюрних сердець.
Власне, у їхньому розмірі і полягає родзинка, адже мова про в′язання гачком, який можна переплутати на око з великою голкою. А для стильної поціновувачки рукоділля ці кульчики цінні тим, що знайти аналог ой як непросто. Якщо взагалі можливо.


Для нас, це - межа розмірів інструменту, якою ми можемо працювати без допоміжних збільшувальних приладів. Спочатку це був експеримент саме пошуку межі мініатюри, яку ми фізично в змозі подужати. Відповідно, ми відчули цей ліміт і поки не збираємося рухатися далі в цьому напрямку. Можливо, колись ми втілимо щось іще менше – в рамках якогось рекорду, але навряд чи на продаж. Аж надто така робота втомлює. Між собою, ми називаємо її «зламай очі»)))
І робиться вона в поодиноких екземплярах – або на замовлення, або для особливих випадків та людей.


Разом із тим, ці сережки з гідністю проходять випробування міцності повсякденного носіння, прання та сушіння. Адже в′язане гачком полотно міцне саме по собі та від розмірів не втрачає цієї якості.
За замовчуванням використовуються швензи з медичної сталі, але на замовлення – будь-які інші.
Самі серця відносно вільно обертаються за своєю віссю та займають у процесі носіння різні положення. Вони легкі, витривалі та вельми вишукані, у своїй лаконічній самодостатності.


Дякуємо, що дочитали до кінця!
Будьте щасливі!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями!
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку