Українська
 
uah
грн

Чому так довго чекати прикраси з ювелірної смоли на замовлення?

3 Гру 2020
Коли ми робимо прикраси з епоксидної смоли на замовлення – буває, що замовники дивуються: «Що там можна так довго робити? Мені потрібно негайно!»

Давайте розберемося, чи можна створити прикраси з епоксидної смоли хоча б за два дні? Власне кажучи, можна! Але для цього мають співпасти кілька важливих моментів:

* Якщо сильно поспішати;
* Якщо з першого разу все вдасться;
* Якщо є маса вільного часу і при цьому інших замовлень не має!

У своїй роботі ми використовуємо двокомпонентну епоксидну смолу, у склад якої входить затверджувач і смола. Під час роботи ці компоненти ми ретельно змішуємо у зазначених пропорціях та заливаємо рослини шар за шаром. Вважається, що остаточне затвердіння досягається через 24 години при температурі 22-24С. Але дедалі частіше ви замовляєте прикраси, для виготовлення яких потрібно заливати смолою 3-5 шарів. Кожен із них має затверднути. А це, на хвилиночку, – ДОБА!

І навіть після цього виріб ще не готовий. Зазвичай, після заливки, на ньому є дрібні подряпини, нерівні та загострені краї, впадини від бульбашок повітря. Зі всіма цими дефектами теж потрібно працювати. У впадини чи кратери від бульбашок повітря ми повторно додаємо мікрокапельки смоли і чекаємо, щоб вона затверднула ( 24 години), а нерівні та загострені краї усуваємо за допомогою шліфування та полірування спеціальними пастами.

Також не варто забувати, що на кожен виріб кріпиться фурнітура. Для надійності ми використовуємо ту ж саму смолу, яка має затверднути.

Тому на виготовлення однієї прикраси витрачається тиждень-два, інколи – місяць!
Але все це заради того, щоб ви, вперше глянувши на свою прикасу, сказали: ′Це любов!′



















Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку