Українська
 
uah
грн

Вітаю у Soft Book World!

20 Cіч 2019
Мене звати Яна і я створюю м’які книги для ваших діток. Займатися виготовленням книг-іграшок я почала кілька років тому. Спершу багато читала про особливості дитячої психології, відмінності вікового розвитку і раннє навчання. Також я вивчала технологію виготовлення дитячих іграшок і паперових книг (з відзнакою закінчила спеціальність «видавнича справа» і курси швейного мистецтва).



Так поступово я дійшла до виготовлення м’якої книги. Я дуже хвилювалась над пошиттям першої книги. Довго обирала якісну тканину для основи і фетр для іграшкових елементів, скрупульозно кроїла деталі, по кілька разів перешивала лампки зайчику, бо ж вони не були симетричні… Словом, тоді на моїх плечах з’явилась відповідальність зшити увесь Soft Book World! І вона досі нікуди не зникла.

Кожну м’яку книгу я намагаюсь зробити максимально безпечною і корисною для вашого малюка. Тому усі книги виготовлені із 100% бавовни, корейського фетру і якісної фурнітури, а усі деталі і кожну сторінку я ретельно перевіряю на міцність.
Асортимент сторінок м’яких книг я умовно поділила на три категорії: для діток до 3 років, 3-4 років і 5-6 років. У книгах для діток до 3 років усі зйомні елементи на резинках і міцно пришиті до книги. Книги для діток 3-4 років мають великі деталі без додаткової резинки-кріплення до книги, а у 5-6 здебільшого відсутнє додаткове кріплення. Але водночас я розумію, що кожна дитина розвивається по-різному. Якщо ви знаєте, що вашій дитині будуть не цікаві сюжети для молодшої вікової категорії, то можете сміливо замовляти для старших, але будьте поруч, коли ваша дитина грається з книгою.

Мій Soft Book World ще дуже маленький, але я працюю над ним щодня і сподіваюсь, що колись він обійме всю Землю!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку