Українська
 
uah
грн

Аксесуари, які подобаються чоловікам!

22 Кві 2021
• Годинники



Годинники складно назвати чисто жіночим аксесуаром, адже більше уваги на них звертають, як не дивно, чоловіки. Звичайно ж ти можеш вибрати будь-який дизайн годинника, але ми радимо звертати увагу на класичні моделі: металеві або на шкіряному ремені зі ′спокійним′ циферблатом.

• Портупеї



Аксесуари, які подобаються чоловікам, повинні не тільки акцентувати увагу, але і виглядати досить сексуально і в міру зухвало. Якщо у тебе незвичайний стиль і ти частенько одягаєшся, як Емі Уайнхаус або Дженіс Джоплін - сміливо купуй портупеї і носи їх з гордістю і сміливістю!

• Браслети на ногу



Всього одна маленька деталь може розповісти про характер дівчини з першого погляду. Браслет на нозі носить не кожна, але кожна, хто носить, вважає себе особливою, неповторною, творчою і цікавою. Ось ця нотка впевненості - те, що потрібно чоловікові, щоб зачепитися за жінку.

• Кулони на довгому ланцюжку



Не тому, що це красиво, витончено або жіночно. Все набагато простіше - такі аксесуари привертають увагу чоловіка до твоїх грудей. Але будемо вважати, що їм просто подобаються симпатичні металеві ланцюжки.

• Великі сережки



Це для тебе великі сережки - головний атрибут циганки з вокзалу, а для чоловіків такий аксесуар здається дуже навіть сексуальним. До того ж, саме завдяки об′ємним сережок ти залучаєш більше уваги до свого красивому обличчю
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку