Українська
 
uah
грн

Як старіє шкіра? Або трохи про колаген... частина 4

7 Жов 2021


Як старіє шкіра? Або трохи про колаген... частина 3

І якщо продовжувати деякий час наслідувати подібну логіку, то результати від такого підходу у вигляді ознак передчасного старіння можна буде незабаром споглядати на своєму обличчі, але буде вже запізніло.

Та і думаю не зайвим буде згадати про БАДах, тобто про вживання колагену(і не лише) внутрішньо і про ефект ′омолоджування′ від цього дійства. Знову ж таки відповідь - не все так просто! З′їли колаген - не означає поява нового колагену в шкірі, в організмі все дещо складніше. І результат від вживання колагену внутрішньо - це або ви не помітите ніяких змін, або ваш організм витратить їх на виробництво хрящової тканини. Як по мені нежирний холодець або холодець набагато краще, смачніше, корисніше і що говорити дешевше, всяких там капсул.

Висновки
Старіння шкіри складний і багатогранний процес. Простою компенсацією нехай навіть важливих шкірі елементів питання омолоджування вирішити не вийти. Я вже не говорю про те, що більшість пропонованих косметичним ринком засобів взагалі не здатна проникнути на той рівень, проблеми якого вони нібито покликані вирішувати.

Загалом думаємо і приймаємо обдумані рішення. Не потрібно приймати за чисту монету усі рекламні гасла про косметику, підкріплені ′розумними′ термінами, адже маркетологи те не дрімають. Реклама будь-якого засобу в косметичній індустрії або акцентує нашу увагу на чому те, або пояснює уривчасто і не зовсім системно нібито тому, що більшість людей принципи роботи активних компонентів не зрозуміють, не бувши професіоналами.

Але істина набагато простіша. Речі що працюють довго пояснювати не треба.
Якщо ви, порившись в різних джерелах, все ще не можете уявити собі логіку того, що відбувається, 99% за те, що її просто немає. Звичайно, можна і не напружуватися, ′довіритися′ професіоналам і просто повторювати за ними наукоподібні словосполучення, не вдумуючись в те, що вони насправді означають. Такий підхід теж має право на існування.

Вибір, як завжди, за Вами.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку