Українська
 
uah
грн

Поліпшення кінцівок в′язаних іграшок PSK. Гнучкість та мобільність ростуть!

10 Cіч 2022
3
Це не Скайрайдер, а справжній манекен для краш-тестів! (Ті, які садять в машини, що розбиваються)


Зараз ми випробовували на ньому нові кінцівки. Оскільки йога нам дуже близька, то й наші створіння ми привчаємо до визначної гнучкості. Це все – у рамках всеохопної концепції витворів PSK, яку ми плануємо невдовзі представити.


Поки що – ось, еволюція кінцівок в′язаного гачком бичка у Вас на очах. Тепер його руки піднімаються убік вгору, а ноги розсуваються вшир. Причому вже наступні покоління цих авторських з’єднань стануть іще кращими. Водночас, це вперше ми армуємо крила метелика. Причому дротом не з міді, який зазвичай використовують для ляльок, а з нержавіючого сплаву; Пізніше ми покажемо на відео різницю.


Також вперше під час прання номінально біле полотно полиняло; не від копит, а від сторонніх речей. Втім, ми потроху знімаємо рекомендації до машинного прання наших створінь, відтак лишаємо лише делікатне ручне. При цьому самим Скарайдером ми продовжуємо грати у футбол і максимально жорстко піддавати обробці в пральній машині – заради досвіду та максимального розуміння меж міцності та можливостей.

Загалом, цей чарівний страждальник заради науки тримається напрочуд добре, хоч і виглядає достатньо втомленим. Але така вже доля першопрохідців!


Завдяки всьому цьому, іграшки нових поколінь, перші з яких вже створюються, демонструватимуть просто дивовижну гнучкість, що дозволить їм тішити своїх господарів іще більше!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями! ( ° ∀ ° )ノ゙
1
0
Відповісти
11 Cіч 2022, 10:11
Скарайдера уже немножко жалко, но он по-прежнему мил)) Удачи вам и вдохновения!
1
0
Відповісти
Ирина Собко: его вчера купили, даже в таком состоянии)
На самом деле, я бы его даже подарил тому человеку, да только подарки часто ценят меньше, чем то, за что хотя бы немного заплатили.
Спасибо за визит! ʕ ᵔᴥᵔ ʔ
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку