Українська
 
uah
грн

Весільні прикраси

22 Сер 2022
У цей великий і чарівний день весільної урочистості кожній нареченій хочеться виглядати просто чудово, щоб увесь світ лежав біля її ніг, підкоряючись неперевершеній досконалості. Ідеальним має бути все: зачіска, макіяж, сукня, туфлі та, звичайно ж, весільні прикраси для нареченої.
Якщо ваше весілля близьке до класичного стилю, то ідеальним варіантом стануть прикраси для нареченої з перлів. По-перше, самі перли є символом чистоти, ніжності, вірності, що відмінно підходить для випадку, а по-друге, він чудово може доповнити навіть найпростішу сукню, внісши до неї святкову світлу нотку. Прикраса на шию для нареченої з натурального каміння, таких як гірський кришталь, представлені в моєму магазині, також стануть відмінним вибором.

Все більше набирають популярності весільні вбрання не в традиційному білому тоні, а в ніжно-рожевих, пудрових, м′ятних, світло-коралових, фіолетових, фіолетових, димчасто-блакитних відтінках. І в цьому випадку ми зможемо допомогти нареченій у створенні образу.

Також ми пропонуємо до вашої уваги ексклюзивні брошки. Цією прикрасою можна доповнити вбрання нареченої чи подружки нареченої. Але найвишуканішим воно буде виглядати на лацкані піджака нареченого. У перекладі з французької мови слово «бутоньєрка» означає «квітка, в петлиці піджака». Бутоньєрка – один із найстаріших весільних аксесуарів. Її прообразом є маленький букетик, що символізує взаємну ніжність, кохання та вірність. У моєму магазині багато весільних прикрас у цій кольоровій гамі, тому можна підібрати до бутоньєрки гребінь, корону, гілочку, обідок, шпильки для нареченої. Адже гармонія вбрання нареченої та нареченого символізують єднання чоловіка та дружини, скріплення двох людей священними узами.
Важливу, а часом навіть чільну роль образ нареченої виконують весільні прикраси на голову.

Мода на діадеми, декоровані стразами, камінням та намистинками перлів, прийшли до нас із Середньовічної Європи, де вони прикрашали витончені зачіски придворних дам. Такі аксесуари чудово поєднуються з весільною біжутерією та роблять образ нареченої розкішним. У моєму магазині є весільні прикраси в середньовічному стилі.

Ніжність та легкість зачісці надають традиційні для слов′янських дівчат весільні віночки. Така зачіска начебто символізує молодість, непорочність та природну красу нареченої. Окрім віночків, є різноманітні весільні обручі, корони, гребені.

До того ж зручність головних прикрас для нареченої полягає в тому, що до них можна буде зручно прикріпити фату. Подібні прикраси своєю вишуканістю та оригінальністю здатні затьмарити навіть блиск діамантів.

Якщо Вам хочеться чогось оригінального, то в моєму магазині Ви знайдете справді унікальні речі ручної роботи, які створять неповторний індивідуальний образ і викликають захоплення та розчулення у всіх ваших гостей!















Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку