Українська
 
uah
грн

Модний аксесуар: чокер

17 Тра 2016
3


Чокер, аксесуар з далекого минулого, мила і стильна прикраса, яка зобов′язана з′явитися у кожної модниці в сезоні 2016-2017. Чокер (від англійського «choker» - душитель) - прикраса, яка щільно охоплює шию. Це аксесуар з досвідом: археологічні знахідки відносять його до II століття до нашої ери!



Модні 2016-2017 просякнуті духом модних спогадів про 90-ті та стильну дефініцію класу must have - «нашийник». Саме так хлопці і дівчата називали чокер в 90-х. Їх носили і зі спортивною повсякденністю і з урочистою, десь кітчевою, ошатною групою.



Важливо враховувати і властивість чокера вкорочувати шию. Тому в сторону чокера варто дивитися струнким, довгошиїм дівчатам. Чокер допустимий і для інших жіночих комплекцій, за умови, що будуть враховані такі фактори:

- Ширина чокера: чим тонша стрічка, тим довшою буде виглядати шия. Це правило може бути застосоване для струнких жінок, і категорично ні для жінок розміру плюс (скромний розмір стрічки лише акцентує увагу на повноті і буде виглядати непропорційно).

- Колір чокера: світлий варіант, максимально наближений до кольору шкіри - найбезпечніший.

- Відсутність масивної фурнітури на стрічці: масивна фурнітура краде довжину шиї.

- Чокер в багатошаровому аксесуарному комплекті, доповнений бусами, ланцюжками - стильне, сміливе і при цьому абсолютно безпечне рішення, з яким варто поекспериментувати.






Коментарі
28 Тра 2016, 10:52
Актуальна порада! Дякую!
0
0
Відповісти
Спасибі за відгук! Приємно, що стаття була корисною!
0
0
Відповісти
11 Cіч 2017, 16:12
Дякую, цікаво
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку