Українська
 
uah
грн

Що до чого вишивається

4 Тра 2014
1
Вишиваємо будиночок - вирішення житлового питання. Щоб обзавестися своїм житлом, або просто розширити вже наявну житлову площу, потрібно послати відповідний імпульс у Всесвіт. Не важливо, який саме будиночок ви вишиваєте - замок, особняк, землянку, альтанку - головне, якою енергетикою ви наділяє свою роботу.



Вишивка на любов. Квіти (півонії, маки) - до зустрічі з коханою людиною. Півонії і маки, згідно фен-шуй - це квіти радості, пристрасті, плотської любові. Якщо вам необхідні сексуальні відносини, то вишивайте яскраві і сильні квіти, на потужних ніжках і з звабливими пелюстками. Не прогадаєте.



Однак є застереження - півонії підходять тільки для пар, де немає дітей. Після появи в сім′ї дитини півонія символізує невірність.

Якщо ви хочете додати пристрасті саме в сімейні стосунки, то варто прикрасити спальню вишивкою щасливої пари тварин, птахів або людей.

Щоб знайти не тільки сексуального партнера, а й чоловіка потрібно вишивати Єдинорога.

Замовляння на дітей. Для дітей вишивають щось ніжне, зворушливе - янголят, м\′які іграшки.


 
Заговор на здоров\′я. Вишивка граційних журавлів символізує здоров\′я. Так само для заговору на здоров\′я підходить вишивка апетитних персиків.
 
На удачу - вітрильник. Міцне вітрильне судно, вишите вашими руками, і звернене всім корпусом в житло символізує вірну і безперервну удачу.



Гроші - золота рибка, коропи - символи багатства, успіху у фінансових справах.
 
Як і в житті, так і в вишивці тринога жаба з монетою або підкова означають велику удачу. Залучення грошей в будинок. Вишиту жабу розміщувати краще так, нібито вона «встрибує в будинок». А підкову вішати кінцями вгору.

Вишиваємо коня - він є символом швидкості, радості життя, оптимістичного настрою. З його появою у вашому домі ви відчуєте зміни. Вишитий кінь може закидати голову, розвіюючи гривою колишнє життя, даруючи натомість інше. Він може принести на спині подарунок для вас, який ви дуже хочете.

Коментарі
6 Жов 2022, 09:24
У меня приметы вышивки сработали. Дом и лошадь точно дали результат.)))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку