Українська
 
uah
грн

Коли в домі тюльпани

22 Кві 2016
Дуже навіть погоджуся з багатьма, що в кожній порі є своя чарівність. Літо нас радує теплими дощами і шаленими букетами польових квітів. Осінь чарівна листопадом, незабутнім терпким запахом листя і золотистим нашим настроєм. Зима прекрасна чистим снігом, морозним ранком, лижами і в′яжучим грогом і хурмою.

Весна... Весну оспівували всі класики, багато програм по самовдосконаленню побудовані на природних мотивах весни. Є навіть тип жінок - як весна. І вони найніжніші, легкі і жіночні, з мінімальним макіяжем, специфічними квітковими легкими парфумами. Як же, напевно, важко жити такою тендітною і незахищеною весняній діві.

Хоча ця пора пробудження чарівна, ніжна і очікувана. Всі ми розуміємо, що за уявною ніжністю і слабкістю приходить неймовірна сила, яка здатна будувати, створювати і утримувати позиції, які займає ця сама весна, передаючи свої повноваження, з часом, літу...

Коли весна тільки приходить, така слабка, і приносить своїм легким подихом першоцвіти - це, безперечно, красиво. Потім з′являються крокуси.


* (автор [u49693])

Небачена, дивна і дуже красива квітка. Крокус останнім часом замінив собою наші простенькі першоцвіти. Після крокусів весна повністю вступає в свої права. Вона стає сильнішою, впевненішою. І ось з\\′являється королева весни - тюльпан. Ця квітка на сьогоднішній день зайняла перше місце в проявах чоловічих уподобань на 8 березня.

Однак всі ми розуміємо, що справжні тюльпани, які ми любимо, з\\′являються дещо пізніше. Або у нас в саду, або у бабульок біля переходу. Ось саме ці тюльпани з гірким запахом мені і подобаються. Вони прикрашають наш будинок тією милою простотою, домашнім затишком і французьким запахом, які і створюють ту красу, яку не досягти нічим іншим.

Якщо букет тюльпанів стоїть в спальні, то коли ви прокидаєтеся, ви бачите не одне, а безліч сонечок з самого ранку. На кухні після довго робочого дня, коли ви нарешті поміняли воду і підрізали кінчики стеблинок - квіти несподівано піднімають свої голівки і відкривають пелюстки, прикрашаючи ваш вечір і даруючи свій аромат вашому вечірньому дому.

І, звичайно ж, хочеться продовжити чарівність цієї тюльпанової пори. За великим рахунком, це зовсім не важко. Наприклад, дощовою та вогкою осінню буде приємно закутатися в шийну хустку і шарфик з неймовірними тюльпанами.


* (автор [u12237])

А довга і холодна зима буде зігріта квітковими композиціями.


* (автор [u3738])

Кухня може бути прикрашена картиною або панно.


* (автор [u5953])

Доньці купила дитяче каблучку з тюльпанчиком, вона поки не розуміє «що це і навіщо» - регоче, коли бачить! :) Але мені подобається, і ношу на мізинці такий тюльпанчик з задоволенням. Думаю, через півроку, мій пупс зрозуміє для яких цілей ця потішна штука і я знову подарую цю каблучку їй.

А ще знайшла ось такі несподівані речі.


* (автор [u48144])


* (автор [u985])


* (автор [u30317])

З такою красою точно можна буде продовжити чарівність цього короткого, але дуже чепурного періоду весни!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку