Українська
 
uah
грн

Чари мистецтва Handmade

9 Лип 2016
Сьогодні все більшої популярності набуває Handmade (хендмейд). Що це таке і чому він користується величезною популярністю в сучасному суспільстві?

З англійської мови цей термін перекладається як «ручна робота». Це напрямок, який включає в себе виготовлення подарунків, предметів гардеробу і прикрас своїми руками. Це оригінальна авторська робота в єдиному екземплярі, яку неможливо повторити.

У минулі століття не було масового виробництва і всі предмети побуту та одягу виготовлялися вручну, але потім сталася технічна революція і настала ера промислового виробництва, і виготовлення речей своїми руками стало немодно.

Але зараз ми можемо спостерігати відродження цього напрямку, тепер уже як напряму в мистецтві. Згодом навички шиття, вишивки, ліплення, аплікації, столярного мистецтва і т.д. були загублені, і тепер це цінується надзвичайно високо.

[502784]

Уміння шити, майструвати, виготовляти своїми руками вигідно відрізняють людини із загальної маси. У свій виріб майстер вкладає душу, фантазію, весь свій творчий потенціал - це перетворення оригінальної ідеї в незвичайне ексклюзивне творіння. Творчість надає унікальний шанс висловити свою унікальність, погляд на світ і ставлення до інших людей. Адже виготовляючи незвичайні подарунки своїми руками, вкладаючи в них частину своєї душі, ми даруємо свою любов і повагу, а не тільки оригінальний подарунок.

Ще в поняття Handmade входять звичайні речі, які завдяки фантазії, творчості та таланту отримують нове життя. Це може бути одяг, доповнена вишивками, аплікаціями, розписом або посуд розписана вручну. Ви можете перетворити будь-яку річ в щось незвичайне, пронизане теплою енергетикою творчості і любові.



З огляду на інтерес до цього напрямку, з′явилася величезна безліч товарів для Handmade - це різноманітна фурнітура, матеріали, творчі розробки. Такий майстер може втілювати будь-які, навіть дуже незвичайні ідеї і фантазії.

Handmade володіє особливою атмосферою доброти, душевності, магією любові і радості, а це саме те, чого нам не вистачає в сучасному ритмі життя і офісної боротьби. Handmade прийшов з іншого життя, з життя повної затишку і краси, турботи, уваги до близьких людей, і нам хочеться відчути хоч на хвилину дотик дбайливої руки і опинитися в атмосфері, яка наповнює наше життя фарбами і піднімає настрій.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку