Українська
 
uah
грн

Натуральні річкові перли

23 Чер 2019
Про прісноводні перли
Краса прісноводних перлів у різноманітності їхніх форм і розмірів. Їх природні кольори і блиск не мають собі рівних.Cсучасні модниці позбулися стереотипів: складно знайти таке ж універсальне доповнення для вечірнього або денного образу. Такий виріб підійде дівчатам будь-якого віку, з будь-яким кольором волосся і очей.

[878205]

Як добувають натуральний річкові перли
Сучасний річкові перли, який використовується в промисловості і в ювелірній справі, практично завжди культивовані. Для того, щоб отримати натуральний екземпляр, вирощений в природних умовах, необхідно витратити занадто багато часу і людських ресурсів. До того ж, перли в природі дуже часто мають недосконалу форму, тому їх рідко використовують для виготовлення прикрас.

Інша справа - культивовані камені. Вони завжди круглі, не містять всередині стороннього тіла (з якого природним чином народжується в природному середовищі дорогоцінний матеріал). Їх культивують з тих же річкових молюсків, але періодично перевертають перли, надаючи йому ідеально круглу і красиву форму. Завдяки ідеальній формі і змісту цінуються вони набагато більше натуральних.

Види намистин з річкових перлин
Сьогодні у продажу доступні різні варіанти річкових перлів. Ціна залежить від таких параметрів:

Розмір. Чим більше намистина, тим вище її вартість. Купити ви зможете нитки різної довжини з таких намистин.

Форма. Чим рівніше і гладще сфера, тим вона цінніша для виготовлення прикрас.

Колір. Чорний або білий, рожевий, слонова кістка або персик - чим більше рідкісний відтінок, тим вище його вартість.


Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку