Українська
 
uah
грн

Трохи про натхнення

17 Лис 2016
1
Що Вас надихає? Мені часто задають це питання, і хотілося б поділитися з Вами відповіддю. Мене надихає той прекрасний світ, в якому ми живемо, так, часом він буває суворий і жорстокий, але головне не забувати бачити в ньому диво.



Найперші мої натхненники - це моя сім′я, адже саме будучи вагітною я почала творити. Не знаю, чи займалася б я прикрасами, якби під час вагітності мені не захотілося зробити собі намисто і ось неодмінно таке, як на картинці. =) А там понеслась! Техніки змінювалися, якість зростала і прийшла ідея продавати всю цю красу, оскільки складати вже було нікуди, а дарувати вже нікому. Не меншою мірою мене надихають люди, які захоплюються моїми роботами, завдяки їм хочеться творити знову і знову, хочеться вдосконалюватися і робити з кожним днем все краще і краще.





І, звісно ж, чарівність природи. Обертання колеса року, зміна сезонів, перетворення природи, нам дуже пощастило, що ми живемо на такій чудовій планеті, що ми можемо спостерігати веселку, північне сяйво, снігопад, перші бутони квітів, літнє буйство кольорів, і, звичайно ж, осіннє перетворення природи в золото. Кожна травинка, кожен камінь, нічне вогнище, ранкова гірська прохолода - все випромінює натхнення, нам залишається лише скористатися тим, чим обдарувала нас природа.





Бажаю всім знайти своє натхнення і надихати інших!
Коментарі
11 Тра 2017, 22:35
Спасибо за статью! Да, природа, это наверное есть и будет самым сильным вхохновителем и окрылителем!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку