Українська
 
uah
грн

Водоспад натхнення

19 Тра 2021
Натхнення, яке можна побачити

Натхнення спонукає нас шукати способи самовираження. Осяяння приходить раптово, і найчастіше — від споглядання природи. Подеколи, спостерігаючи схід чи захід сонця, хочеш зберегти його. Можна, звичайно, фотографувати, але тоді зникає природна чарівність. Написати б картину, але я не навчалася живопису. А творити хочеться!
Так виникла ідея вишити картину. Вибираючи сюжет, я шукала зображення, яке б відгукувалося в моїй душі і не набридало під час вишивання.
Набір «Водоспад» захопив мене тим, що в цьому пейзажі об′єднані всі стихії: земля, вода, гірське повітря. Вогнем стало бажання побачити результат і довести розпочате до кінця.

Чому вирішила виставити цю картину на продаж?

Я вважаю, що для творчого розвитку і руху вперед важливо вміти відпускати. Нова енергія, в тому числі творча, прибуває, коли щось уже відпрацьовано і реалізовано, як кругообіг у природі, у будь-якому живому організмі.
Я хочу, щоб у цієї картини з′явився свій глядач.
Впевнена, що, розглядаючи її, ви відчуєте потік емоцій, який шукали у себе, надихнетесь на нові звершення. Ви будете черпати з цього водоспаду дедалі нові ідеї для своєї творчості.

«Гірський водоспад» — це початок. У мене вже виникли нові ідеї, і щоб узятися до справи, потрібно не застрягати на милуванні завершеною роботою. Це перша вишивка, але не остання. Вона відкриває новий розділ у моєму магазині — «Вишиті картини».

[3059809]
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку