Українська
 
uah
грн

На що звернути увагу при виборі в`язаної сумочки

23 Чер 2017
3


У сучасному світі в`язання йде в ногу з часом і в дизайнерських колекціях з`являються все нові і нові моделі в`язаних сумок. Такі сумочки поєднуються з будь-яким нарядом. Оригінально виглядають в`язані сумки із спортивним одягом, прекрасно доповнюють вечірнє вбрання і дуже практичні в повсякденному житті.

Як людина, яка більше 5 років в`яже сумочки, хочу підкреслити, на що варто звернути увагу при виборі в`язаної сумки.

Бічні стінки і дно

Сумочка повинна тримати форму, навіть будучи порожньою. Стінки повинні бути пров`язані щільною в`язкою з щільної пряжі, яка і забезпечує жорсткість стінок, або вони повинні бути укріплені зсередини. Дно має бути жорстким і не повинно провисати, інакше, наповнивши сумочку, дно прогнеться і вона втратить зовнішній вигляд. Також, жорстке дно допомагає сумці зберігати форму. Чим більше сумочка, тим жорсткішим має бути дно.

Ручки

Ручки повинні бути міцними і добре закріплені. Ручки можуть бути різними дерев`яними, металевими, пластиковими. Якщо ручка в`язана, уважно подивіться на щільність в`язки, вона не повинна бути пухкої. Злегка потягніть ручку уздовж і подивіться, наскільки вона розтягується. Добре укріплена ручка практично не має розтягуватися. Якщо ручка тягнеться, то краще відмовтеся від покупки, така сумка Вам довго не прослужить.

Застібки

Якщо сумка застібається на блискавку, то перевірте роботу бігунка, він повинен «ходити» вільно. Фермуар повинен застібатися з характерним клацанням, гудзики повинні бути добре закріплені.

Шви і підкладка

На мою власну думку, у в`язаній сумочці не повинно бути ніякої машинної строчки (не стосується підкладки). Всі шви повинні бути виконані вручну. При наявності машинної строчки, краще відмовтеся від покупки, такі шви довго не прослужать. Багато сперечаються з приводу необхідності підкладки в сумочці. Я рахую, що наявність підкладки обов`язково. Така сумочка має закінчений вигляд, кишеньки в підкладці дозволяють швидко знайти телефон, ключі та інші дрібні речі.

Фурнітура

Фурнітура повинна бути якісною, інакше при першому ж пранні, вона покриється іржею і зіпсує сумочку.

Повірте, якісно виконана в`язана сумочка прекрасно підкреслить Вашу індивідуальність і прослужить Вам довгі роки.

Вдалих Вам покупок.
Коментарі
20 Сер 2017, 12:28
Статья хорошая, но насчет того, что сумка должна держать форму - я не совсем согласна. В классических моделях типа "саквояж" - да, должна в пустом виде держать форму, а в супермодных сегодня моделях типа "торба" - не должна))) Опять же, кому что нравится: кто-то любит сумки четкой формы, а кому-то по душе мягкие комфортные авоськи.
Примерно то же и с подкладкой: вы категорически "за" подкладку, потому что в сумках из толстой пряжи и в осенне-зимних сумках она действительно придает законченный вид. А я вяжу большей частью летние сумки из натурального хлопка и рафии - такие модели подкладка украшает не всегда)))
По поводу фурнитуры - да, согласна на 100%
1
0
Відповісти
4 Вер 2017, 08:23
Юлия, спасибо Вам за комментарий. Согласна, что к каждой сумочке - свой подход. Мне понравились Ваши работы. Успехов Вам и много благодарных покупателей. :)
0
0
Відповісти
4 Вер 2017, 22:45
Спасибо! И вам творческого вдохновения и пусть побольше ваших сумочек обретут своих хозяек! :)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку