Українська
 
uah
грн

Якою має бути зимова сумка?

6 Жов 2017


Сумка - незамінний жіночий аксесуар в будь-який час року. Вона не тільки доповнює образ, але і додає в наше життя комфорту. І цілком природно, що з сезонною зміною гардероба змінюються і жіночі сумки. То якою же вона повинна бути - зимова сумка?

В першу чергу, сумка повинна гармонійно поєднуватися з одягом. Погодьтеся, було б дивно носити ажурну в`язану сумочку з пуховиком або лляну торбу з дублянкою :) Тому зимові сумки зазвичай більш масивні і об′ємні, ніж літні, вони ніби-то врівноважують силует і пропорції фігури.



Також не можна не помітити тенденцію до зміни колірної гами. Взимку жінка з білою або бежевою сумкою - велика рідкість, що ріже око. У масі зимові сумки темніші і непомітні, частіше чорні, рідше шоколадні, темно-сині, темно-зелені, винні і т.п. Іноді можна побачити і яскраві моделі - червоні, зелені, теракотові, сині, верблюжі - в тон взуття, шапки, рукавичок або снуду. Загалом, колір - як кому подобається, і тільки.

Що стосується форми, то тут також ніяких особливих «зимових» вимог немає. Трапеція, прямокутник, коло, квадрат - можна вибрати, що душі завгодно. Традиційно до зимових моделей належать сумки-саквояжі, тоді літні баули і торби відправляються на заслужений відпочинок до наступного сезону.



Наступний аспект - матеріал. Найбільш ходовий варіант для зими - це містка модель з гладкої натуральної або штучної шкіри. Такі сумки не вимагаю ніякого догляду, не бояться дощу, снігу та бруду. Більш ошатний і шикарний варіант - сумки з натуральної замші, які виглядають дуже стильно і дорого, але потребують постійної турботи і захисту від води.



Незважаючи на те, що шкіра і замша дуже популярні, є у них і недолік - ними нікого не здивуєш. Тому модниці шукають все нові варіанти оригінальних і стильних зимових сумок. На сторінках спеціальних інтернет-ресурсів, в тому числі і на Скрині, можна знайти розкішні і ексклюзивні валяні сумки з однотонної вовни або з незвичайним принтом. Ще один варіант для зими - практичні і стильні в`язані сумки з об`ємними косами або оригінальним жаккардом. До слова, всередині вони нічим не відрізняються від фабричних.



Отже, варіанти кольору, форми і різноманітність фактур зимових сумок ми розглянули. Тепер поговоримо про ручки, адже це один з важливих моментів при виборі своєї моделі. Легкі літні сумки можна носити в руці, на лікті, на плечі, через плече, а зроблені ручки можуть бути зі шкіри, ланцюжків, бамбуку, пластику, текстилю, дерева і т.п.



При виборі зимової сумки варто звернути увагу на моделі з короткими ручками, які носяться на лікті або в руці. Це пояснюється тим, що від постійного контакту з ручками сумки страждає недешевий зимовий одяг: шубки лізуть, пуховики брудняться, дублянки лисніють і неакуратно блищать. Тому, якщо ви хочете уберегти свій гардероб від швидкого зносу, вам варто відмовитися від улюблених «поштових» сумок або моделей на ланцюжках. Оптимально для зими підходять ручки зі шкіри / шкірозамінника, замші або дерева.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку