Українська
 
uah
грн

Знайомство

20 Кві 2018
4


Привітики усім поціновувачам справжніх емоційних речей, які до того ж є ексклюзивними! Саме в цьому їх цінність і особливість.



Я обожнюю мистецтво в будь-яких його проявах, «підхвачую» хвилю і віддаюся особливим почуттям, які пронизують все тіло, підносять десь до пухнастих хмар душу. В цей час стомлені від буденності думки наповнюються новим змістом і кольорами. Настає час творити. Беру до рук пензлі чи добре загострені олівці, займаю улюблену позу на своєму робочому кріслі, включаю ноут… і телепортуюсь в інший вимір, паралельний Всесвіт. Тут немає політики, війни, злиднів, Винника чи навіть реклами. Все просто і яскраво! Я розписую бавовняні футболки для малечі і їх стильних мамочок та татків, перетворюючи просту одежинку на щось неповторне і креативне. Далі настає черга білих, монохромних чашок. На їх поверхні виникають кумедні зображення чи полімерний декор. Такий посуд уже жодна господиня не віднесе до буденного, тому що відтепер він автоматично стає святковим, подарунковим, колекційним. Портрети різних людей, які звертаються до мене в соціальних мережах, – то окрема тема. Тут треба особлива увага і талант помічати дрібниці. Зображення обличчя будь-якого незнайомця/мки потребує особливого підходу, тому що важливо не просто скопіювати характерні риси, але ж передати настрій, емоції і можливо навіть характер. Хочеться поєднати хобі людини, її уподобання в одній картині? Тоді це може бути шарж! Він комічний, веселий і завжди характерний.



Малювання захоплює…А ще ж є ліплення, проектування і 3д-моделювання… Я починала з чорно-білих портретів, а зараз можу розписати практично все… Ще багато справ попереду. Треба вдосконалюватися і розвиватися. З вами, мої любі замовники, все стає можливим. Дякую, що ви зі мною. Ваша, Ольга Vlas

Коментарі
24 Кві 2018, 12:36
Всі творчі люди нереально цікаві)Ти особлива!)
0
0
Відповісти
24 Кві 2018, 13:24
Дякую,моя люба! Як і ти
0
0
Відповісти
1 Тра 2018, 18:37
Мне понравились ваши шаржи - смешно, необычно и позитивно! Уже делаю перепост вашей статьи в ФБ))) удачи вам и побольше ценителей ваших работ!
0
0
Відповісти
25 Чер 2018, 21:54
Спасибо, Юлечка!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку