Українська
 
uah
грн

Шкіра, яку ми використовуємо

12 Чер 2018


CRAZY HORSE (Україна)

Основною особливістю цього виду шкіри є наявність ефекту вінтажності. Шкіра відрізняється особливою міцністю, в той же час, вона є гладкою, м′якою, бархатистою і дуже приємною на дотик. Вироби, виконані зі шкіри `Crazy Horsе` завжди виглядають стильно і респектабельно, а ще, дуже незвично.

На цій шкірі легко з\′являються подряпини, які надають їй ще більшу брутальність. Але цього не варто боятися, так як протизадирне присадка, що входить до складу покриття шкіри, працює таким чином, що злегка потерши пальцем, подряпина йде, без найменшого сліду. До слова, свій унікальний вид, шкіра `Crazy Horsе` набуває тільки через 2-3 тижні шкарпетки.


КРАСТ (Італія)

Краст - це загальна назва натуральної шкіри без лицьової обробки, в основному великої рогатої худоби. Шкіра краст зберігає природний малюнок характерний для шкіри. Він не чіпатимуть прасуванням, шліфуванням і тисненням, тому можна сміливо сказати, що шкіра залишається живий, зберігаючи навіть здатність засмагати на сонці і «загоювати» дрібні подряпини.

Краст проходить барабанне фарбування зі спеціальним режимом, званим `наскрізної прокраской`, що дозволяє отримати рівномірний колір не тільки на поверхні а й по всій глибині. Можна не боятися, що пофарбована лицьова сторона відшарується або потріскається. На шві шкіри ви не помітите сильного відмінності кольору між особою і самим зрізом. Оскільки фарбування відбувається під тиском на звороті може залишатися легкий відбиток сітки барабана.

Для додання водовідштовхувальним здібності ми вручну обробляємо поверхню натуральним воском. Поєднання віск і тертя дозволяє домогтися різних відтінків шкіри і вантажних ефектів. При обробці воском не змінюється малюнок, так дбайливо збережений при фарбуванні, і дозволяє не втратити неповторне відчуття живої шкіри. Вироби сировиною, для яких служив оброблений воском краст дуже довговічні, так як дрібні подряпини виникають при використанні виробів, вирівнюються і зникають самі від тертя. Згодом в місцях найбільшого тертя колір шкіри може змінюватися на більш темний, надаючи речі свій неповторний шарм і відчуття благородної старовини.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку