Українська
 
uah
грн

Магній як він є. І чи є він у вас?

31 Лип 2018
1
Напевно кожен з нас чув про магній. Дехто купував в аптеці і вживав пігулки. Одиниці, в далекому дитинстві, робили з магнію бомбочки, адже магній - це метал, такий сірий непоказний, його потрібно було настругати.

Магній хлорид - це сіль магнію, точніше сказати ... хлорид магнію, бішофіт, шестіводний хлористий магній, гексагідрат хлориду магнія- кристалічний гігроскопічний мінерал, утворений безбарвними голчастими структурами; хімічна сполука магнію з хлором, магнієва сіль хлоридної кислоти. Колір може бути від білосніжного до сіруватого, може також бути присутнім жовтий або коричневий відтінок. Запах відсутній. У воді і етанолі відбувається розчинення. Формула - MgCl2 • 6H2O

Роль магнію в організмі велика. Без нього - нікуди! Нам потрібно знати про ознаки нестачі магнію, щоб не сталося катастрофи!



Нестача магнію, симптоми

  -  Кальцифікація артерій

Хоча це не є головним симптомом дефіциту магнію, він може бути одним з найнебезпечніших. Кальцифікація артерій від низького рівня магнію може призвести до коронарних проблем - інфаркт міокарда, інсульт та інші серцево-судинні захворювання.

Насправді, відомо, що більшій половині всіх хворих з інфарктом призначають ін′єкції хлориду магнію, щоб допомогти зупинити згортання крові і кальцифікацію артерій.

  -  М′язові спазми і судоми

Це найпомітніший симптом дефіциту магнію. Так само, як кальцифікація артерій викликає їх жорсткість, недолік мікроелемента призводить до жорсткості м\′язової тканини, і як наслідок до судом і спазмів.

У мене самої були жахливі судоми в ногах під час однієї з моїх вагітностей. Прийом магнію в Доппельгерц магній калій вирішував проблему практично миттєво.

  -  Тривога і депресія

Існує безліч досліджень, які доводять, що дефіцит магнію має величезний вплив на психічне здоров\′я. Наша нервова система моментально реагує на недолік магнію в організмі. Знижений вміст елемента викликає нервозність, неспокій, страх, безсоння, втому, зниження уваги, пам\′яті і «безпричинні» головні болі.

   - Високий кров\′яний тиск / гіпертонія

Це, мабуть, один з найбільш добре вивчених ознак дефіциту магнію. У Гарвардському університеті проводилося дослідження вплив магнію на кров\′яний тиск. У більш 70000 людей з високим споживанням магнію були здорові судини і нормальний артеріальний тиск.

   - Гормональні порушення у жінок

Чим вище рівень естрогену або прогестерону в організмі жінки, тим нижче рівень магнію - це доведений факт. Це пояснює, чому у вагітних і у жінок в другій половині менструального циклу, коли прогестерон / естроген високий, магній виснажується і вони часто відчувають біль в м\′язах і судоми.

   - Любов до шоколаду

Шоколад джерело магнію, і є припущення, що тяга до шоколаду може бути ознакою дефіциту магнію.

   - Проблеми зі сном

При всіх перерахованих вище явних симптомах дефіциту магнію, вплив нестачі елемента на сон, з першого погляду непомітно, але, коли люди починали приймати магній майже всі відзначали поліпшення засинання і нічного сну.

Доктор Марк Хайман, який написав знамениту книгу, «Мозок. Зворотній зв\′язок» називає магній релакс - мінералом. Він допомагає розслабити тіло і розум, тим самим сприяючи спокійному сну і відпочинку.

    - Нестача енергії і втома

Магній необхідний в реакціях, які створюють енергію АТФ в клітинах. Іншими словами, без магнію, ми буквально не маємо енергіі на клітинному рівні. Це проявляється як втома, брак сил і енергії.


Для вирішення цих або однієї з цих проблем потрібно буде звернутися звичайно до лікаря. І таблетки приймати потрібно буде.

Але я пропоную звернути увагу на ще одну форму магній хлориду. Це водний розчин для зовнішнього застосування. Магній проникає в організм через шкіру прямо в кров, трансдермальне застосування.

Можна застосовувати, розпорошуючи на корені волосся, на довжину волосся. Стане в нагоді і полегшить біль у суглобах, при тяжкості в кінцівках, набряках. Цей спрей потрібно розпорошити на проблемну область - спина, коліно, ступні, і залишити на 30 хвилин. Якщо вам зручно, можна вкутати. Змити теплою водою. На шкірі може після нанесення сіль. Також не можна виключати алергічну реакцію, а також уникати попадання на слизову оболонку очей.



Якщо після розпилення засобу з\′являється білий наліт, то у вас недолік магнію, це своєрідний тест.




Придбати Магній-спрей можна за посиланням
Магний спрей60 uah
Коментарі
Кирова Элина
3 Сер 2018, 09:43
интересно, нужно попробовать!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку