Українська
 
uah
грн

Що таке Sheridan Style Carving?

28 Тра 2016
Що таке стиль Sheridan Carving? Це метод різьблення натуральної шкіри і особливий стиль малюнка.

Sheridan Style Carving - це, як правило, квітковий візерунок, що складають переплетені та перетікаючі один в одне стебла, листя і квіти дикої шипшини.



Цей флористичний малюнок захоплює очі і привертає увагу великою кількістю дрібних деталей, прикрас, різьблення. У виконанні він досить складний, та ще й потребує застосування великої кількості інструментів.



Sheridan Style Carving отримав свою назву від міста Шерідан, штат Вайомінг, де погоничі худоби і шкіряні ремісники розробляли це унікальне мистецтво протягом декількох десятиліть. Практично у кожному штаті, де працюють майстри в техніці Carving, існує свій стиль малюнка, який називають на ім′я штату або міста.

Розробниками стилю Шерідан вважають Дона Кінга, Біллі Гарднера і кількох майстрів, які працювали з ними над виготовленням ковбойської амуніції - сідел, ременів, тощо. Майстри намагалися прикрашати власні роботи так, щоб їх вироби відрізнялися від інших. Так був створений особливий стиль, який згодом став популярний у всьому світі. Мистецтву роботи зі шкірою у Sheridan Style Carving навчилися багато майстрів у всьому світі.



Сідла ж роботи Дона Кінга вважаються унікальними і є в колекціях у таких відомих людей, як англійська королева Єлизавета, наслідний принц Саудівської Аравії і багатьох інших.



Онук Джона Кінга, Баррі Кінг, відомий у всьому світі, як майстер з виготовлення інструменту дуже високої якості для різьблення і тиснення на шкірі.

Майстер, для якого Carving є професією і захопленням, створює свої роботи інструментами від Баррі Кінга.





Створені у Sheridan Style Carving вироби є прикладом поєднання класичних традицій і сучасного, неповторного, індивідуального стилю, що підкреслить Ваш унікальний образ.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку