Українська
 
uah
грн

Водолій - яке каміння підходить?

22 Бер 2019


Кварц - належить до групи потужних талісманів. Сильний амулет, що допомагає в любовних справах, - це рожевий кварц. Зі своїм володарем кварц ділиться силою природи, додає впевненості і допомагає подолати труднощі. Цей кристал стане в нагоді і Водоліям, зайнятим у творчій сфері, допомагаючи знайти натхнення. Оберіг з кварцом врятує від отримання випадкових травм і попадання в незручні ситуації.

Для Водоліїв аметист - це амулет, що приносить удачу і щастя. Він допоможе зняти нервову напругу, надасть цілющий вплив на організм. Різнобічні Водолії за допомогою посиленої інтуїції зможуть знаходити найбільш правильні рішення для непростих життєвих ситуацій. Це дозволить їм зробити блискучу кар′єру і отримати в попутники удачу на всіх етапах. Аметист приверне позитивне мислення, додасть впевненості.

Агат покликаний уберігати Водолія від пристріту і псування, а також здатний захистити його від енергетичного вампіризму. Цей камінь стане кращим помічником в питаннях закладу нових знайомств, допоможе уникнути сварки і вирішити конфлікти. Він не дозволить нікому обманювати Водолія і розкриє всі підступні задуми інтриганів.

Лазурит. Приносить успіх, вкриває від негативу. Вважається, що він здатний уберігати Водолія від будь-якого нечистого умислу або злого присутності. Цей камінь допоможе своєму власникові відчувати себе в безпеці, де б той не перебував.

Топаз для Водолія є надійним захистом. Він притягує вдалі угоди і фінанси. До всіх іншого, топаз береже романтику сімейного життя. Водоліям абсолютно не підходять вогненні кольори, тому найкращим вибором стане безбарвний або блакитний топаз.

Перли оберігає відкритого людям Водолія від заздрості, пліток і помсти. Допомагає прийняти правильні рішення, не піддаючись емоційним бурям. Однак, в періоди апатії і смутку Водоліям не рекомендується носити перли.

Є і мінерали, з якими представникам даного знаку Зодіаку слід бути дуже обережними. Так, для заміжньої жінки не рекомендується носити бірюзу, тому що вона пригнічує позитивні емоції і тим самим погіршує сімейні відносини.

Цитрин також протипоказаний, він підсилює всі погані риси характеру і заважає в прийнятті вірних рішень. Циркон, гірський кришталь, топаз, золотистий кварц також краще не вибирати.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку