Українська
 
uah
грн

Що таке фоаміран?

7 Вер 2017
2


Фоаміран, фом - це дивовижний матеріал, який називають пластичною замшею або штучною замшею. Він дуже м`який, приємний на дотик, квіти з нього виходять практично невагомими.
Фом не боїться вологи, при необхідності його можна протерти вологою губкою. Він не токсичний.

Фом продається листами розміром приблизно 60 * 60см.
Щоб зробити квітку треба обвести викрійки, вирізати пелюстки, якщо потрібно, кожна пелюстка тонується фарбами або пастеллю. Потім пелюстку потрібно нагріти і надати форму, ну і в завершенні зібрати квітку.

Фоаміран буває різний: іранський, китайський, зефірний, шовковий у кожного є свої плюси і мінуси, у кожного є свої нюанси.
Мені дуже подобається з ним працювати, тому що, він дає масу можливостей здійснити задум і втілити ідею в життя.

З нього виходять чудові реалістичні квіти і прикраси, які мають ряд переваг:

♥ Дуже легкі, приємні на дотик;
♥ Не б`ються і не ламаються при падінні;
♥ Гіпоалергенні;
♥ Не бояться палючого сонця, морозу і навіть дощу (спеціально під зливу виносити їх, звичайно, не потрібно, але невеликий дощик вони спокійно переживуть).


Коментарі
1 Лис 2017, 09:18
Гарна стаття, але, хочу додати, що як раз палючого сонця та температури вишче 40 градусів тепла, фом боїться. Якось, залишила готовий виріб в машині на 7 хвилин, зовнішня температура була +35, уявляєте якою температура стала в середені авто за 7 хвилин, що всі пелюстки трояндочок розпрямились майже повністю.
0
0
Відповісти
3 Лис 2017, 08:58
Наталья, спасибо. Да, вы правы, фом боится слишком высокой температуры,поэтому к каждому изделию я ложу инструкцию по уходу, в которой предупреждаю о подобной ситуации. Еще лепестки могут распрямится, если на них направить слишком горячий воздух от фена. Я уверена, что просто на улице, даже в такую жару с ними бы ничего не случилось))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку