Українська
 
uah
грн

Пряничні топпери

11 Кві 2019
Тортик, приготований в домашніх умовах, набагато смачніше покупного - адже в нього вкладено стільки старання і любові. Але мало зробити торт просто смачним - потрібно його ще й красиво прикрасити. Тільки в цьому випадку він стане головною подією святкового столу. Одним з варіантів прикрас є імбирні прянички, які стають дедалі популярнішими прикрасами!! Адже саме таким способом ви можете прикрасити свій домашній торт без особливих зусиль))
Ну і в супровід прянички для гостей)

Так що ж таке топпер?





Топпери - це легка прикраса кондитерського виробу.

Вони можуть мати будь-який розмір, дизайн та матеріал з якого зроблені. Популярними стають топпери з пряників, якими можна буде теж поласувати. Топпери так само можуть застосовуватися в кенді-барі. В цьому випадку, дизайн аксесуарів повинен гармоніювати з іншими елементами сервіровки солодкого столу.

Кенді-бар саме та зона Вашого свята, де всі можуть спробувати різні солодощі і добре провести час. Це важливе місце для Вашого свята. Топпери відмінно підкреслять Ваш настрій і атмосферу цього заходу.

Топпери можуть бути іменними. Це не обов′язково альтернатива традиційним іменинним свічкам. Обидві прикраси святкового десерту можуть гармонійно доповнювати один одного, роблячи головний смаколик ще ефектніше і яскравіше. Не бійтеся творити і дивувати!

Зазвичай комплект топперів складається з декількох компонентів - це головні пряники з тематичними зображеннями , пряник на якому розміщується вітальний напис і додаткові. Загальний дизайн аксесуарів виконується в певному стилі.

Розміри різні, від 4 до 12 см. Важливо! Шпажки потрібно обрізати по висоті тортика.

Робіть дитячі дні народження ще яскравіше і кольоровіше) Почніть з ефектних прикрас для десертів, які, без сумнівів, припадуть до душі маленьким непосидам. Вони допоможуть створити особливу святкову атмосферу, що сприяє веселощам і радості!

П.С. Для кращого розуміння як використовувати топпери можна переглянути фото-зразки тортиків з пряничними топперами. Надихайтесь і творіть)











Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку