Українська
 
uah
грн

Конкурсна робота Дня народження Вестерн Бід, єдиноріг із вишитим логотипом

14 Лис 2021
1

Сьогоднішня наша публікація присвячена Дню народження компанії Western Bid. Це дуже приємний у співпраці посередник прийому платежів через Pay Pal та інші західні платіжні сервіси. І зараз, з нагоди святкування власного Дня народження, вони проводять різні конкурси і серед них конкурс рукоділля, пов′язаного з ними.


Ми вирішили прийняти в ньому участь. Не останнім аргументом на користь цього послужило те, що в своїх навчальних відеороликах на Ютубі маркетолог компанії, Маша Каганович, неодноразово згадувала, що її дочка дуже любить єдинорогів. Чи це не знак?


Таким чином, ми взяли одного з наших файних крилатих єдинорогів і вишили на ньому логотип Вестерн Бід. У нас склалося враження, що це теж форма сімейного справи. Тому ми думаємо, що доньці буде особливо приємно не просто отримати такого єдинорога, якого напевно у неї ніколи не було, але і мати на ньому знак важливого для всієї родини бізнесу.

А нам би було дуже доречно виграти гідний фотоапарат для зйомки наших виробів. Це добре видно на нинішніх фотографіях, не кажучи вже про відео...

Наскільки нам відомо, в Україні всього дві компанії надають послуги такого посередництва, яке дозволяє безпосередньо продавати на світових майданчиках. І у нас особисто тільки позитивний досвід від роботи з цією фірмою. Плюс, крім забезпечення прийому платежів, вони за ті ж гроші надають і ряд важливих сервісів, які допомагають успішно продавати за кордон.


Ну, на добру путь!
З Днем народження, Вестерн Бід!
Щасти!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, мыслями, впечатлениями! ????
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку