Українська
 
uah
грн

Вовк як амулет. Властивості і особливості амулета.

21 Лип 2016


З давніх-давен люди планети приписували вовку чарівні якості. Дана тотемна тварина є символом смерті і провідником у світ неживих. У шаманських практиках, з метою переходу в інший світ, зверталися до талісману, образу вовка. Вважається, що хижак, знаходиться на межі світів, тонкій межі світла й темряви, має можливість вільно здійснювати перехід між ними.

Вовк являє собою уособлення свободи, самостійності та сили. Незалежний за своєю природою хижак, який не допускає над собою контролю, проте відмінно взаємодіє в команді. Винахідливий, холоднокровний, витривалий вовк навряд чи залишиться без здобичі.

Що важливо.
Амулет відрізняється від оберега тим, що крім того що оберігає свого власника від неприємностей, ще й впливає на нього. Правильно підібраний амулет підсилює позитивні якості людини, послаблюючи негативні.

А, до речі, талісман сприяє гармонізації внутрішнього стану людини.





Амулет, що зображає цього звіра або власне частинка вовка, виявить і посилить у свого володаря, якості притаманні цій сильній тварині. Незважаючи на роботу в команді, вовк завжди досягає поставлених цілей, залишаючись при цьому собою, не гублячись у натовпі. Не переступаючи встановлених рамок, він завжди відстоює свою думку і домагається визнання правоти, відстоює незалежність займаючи позицію лідера. Той, хто володіє таким амулетом, впевнений в собі, приймає рішення обдумано і досягає поставлених цілей.

Даний амулет сприяє успіху як тих, хто тільки робить перші кроки у обраній професії, так і тим, хто не перший рік піднімається вгору по кар′єрних сходах. Але, як і з будь-яким амулетом, слід дотримуватися обережності. Вовк допоможе холодно оцінити свої можливості і спонукає грамотно проявити здібності. Але як істинний хижак може проявити свою хитрість і підступність, таким чином, пробудивши або посиливши негативні якості свого власника. Варто пам\′ятати, що амулет «Вовк» має сильну енергетику, він може пробудити у людині егоїзм і безпринципність.





Шамани в своїх практиках, часто використовували різні частини тіла вовка, шкури, хвости, кігті і найпоширеніші у нас - ікла. Шамани носили на собі шкуру хижака, використовували череп для захисту будинку від ворогів і лихого ока, кігті і ікла служили захистом від зурочень і порчі. Після проведення обрядів і ритуалів хвостом тварини замітали слід, щоб порча і невдача не обернулися назад на того, хто проводить обряд. А жили вовка використовували для знаходження і покарання злочинців і злодіїв. У наслідку ритуалу руки злочинця пекло, буквально вивертало і корчило.

Вовки - віддані й вірні компаньйони. Вовки - однолюби, про їх відданість ходять легенди, розлучитися пара може тільки через смерть одного, втрачаючи половинку хижак по-справжньому сумує. Що гідне поваги.





А як Ви ставитеся до амулетів? Є у Вас свої предмети, що оберігають Вас і приносять успіхи?
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку