Українська
 
uah
грн

Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 1)

17 Жов 2022
1

Хом′як – творча особистість, головним захопленням якого стало в′язання. Йому присвячується весь вільний час і більша частина готівки в гаманці. Хом′як – це не тільки м′яке хутро та великі щоки, це ще й 30-40 Гб стирених схем та півшафи, а то й шафа спиць, гачків, ниток та недов′язів.

Стадо хом′яків – натовп у ′гарячій′ темі форуму, де роздається нова схемка або показано зображення нового дизайну.

Атиповий хом′якоз – вірус, поширений на форумі, надзвичайно швидко мутує, що породжує серйозні сумніви щодо можливості коли-небудь створити вакцину для щеплень. Етіологія – починається з потрапляння на форум, патогенез – неконтрольоване зростання кількості схем у комп′ютері та запасів у шафі, результат – клініка.

Гострий хом′якоз – хронічна хвороба, спричинена вірусом атипового хом′якозу. Симптоми - весь час здається, що схем мало, а саме ось цих - (о, жах!) немає взагалі! Діагноз – не лікується. Тимчасово може допомогти наступний рецепт: тирити схеми тричі на день – вранці, вдень, увечері, з перервою на основну роботу та домашні справи.

Типове загострення хом′якозу – настає у кількох випадках:
1) коли здається, що давно не купував ніяких нових ниток і прибамбасів у магазині;
2) коли на форумі викладено книги та журнали, якими прибарахлився інший хом′як;
3) коли допреш, як саме це в′яжеться, після чого настає роздвоєння особистості;
4) сезонно: навесні, влітку, взимку та восени.

Дуже хворий хом′як – хом′як, який страждає на роздвоєння особистості. Хочеться і хом′ячити, і терміново перевести всю графіку в електронку, ′щоби більше влізло на жорсткий′.

Нервовий хом′як – хом′як, що метається біля монітору, оскільки дамп завис і схема не завантажується.

Бійцівський хом′як – хом′як, що вперто воює з тирнетом і серверами за володіння схемками.

Знахабнілий хом′як – хом′як, що добрався до заначки або випадково розжився грошовими надлишками, загнав жабу під плінтус або втопив її в унітазі... і нарешті добрався до верхніх полиць у в′язальному магазині.

Знатний хом′як – який має велику кількість скринь, сумочок, коробок і коробочок з ′багатством′, і прикидає, на яку полицю в шафі перемістити шкарпетки чоловіка, тому що ну якраз на цю і встане нова коробка з прибамбасами.

Синдром хом′яка – бажання впорядкувати всі свої схеми за темами-виробниками-розділами-підрозділами та зрозуміти нарешті, які саме схеми вже затирені.

Група ризику - новачок, що потрапив на форум, потенційний хом′як, який ще не усвідомив весь жах хом′якозу, але вже придивляється до схем, розглядає хвалюшки та з благоговінням дивиться на ′материх′ хом′яків.

Палата номер шість - місце проживання ′кінчених′ хом′яків з діагнозом ′хронічний хом′якоз′. Тихе, спокійне, світле місце, де всі ТІЛЬКИ в′яжуть, обговорюють дизайни та хваляться своїми заначками. Як будь-яка мрія – недосяжна та ілюзорна…
Форум – віртуальна Палата номер шість.

Тирнет - ареал проживання хом′яків, місце, де вони почуваються вільно і спокійно. При тимчасовому відключенні тирнету починається ломка (див. відповідну статтю).
Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 2)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку