Українська
 
uah
грн

Свічки пристойні і не дуже))))

8 Сер 2018
Які б естетичні не були французи, дизайнери серед них теж трапляються з почуттям гумору) Так дует дизайнерів Marianne Muller і Alexis Atger з Франції створили ряд свічок, які мають, м′яко кажучи, нестандартну форму.

Справа в тому, що свічки виконані у формі людської кисті. Відразу згадується рука з «Сімейка Адамс», де по дому вона бігала туди-сюди, відірвана, в прямому сенсі слова, від тіла. Тільки тут кисть ще показує найрізноманітніші жести, причому далеко не всі - пристойні.



Є жести рокерів і металістів - до речі, їм це був би непоганий подарунок. Головне - оригінальний.



Також є і кисть, де пальці просто переплетені хрест-навхрест. Але крім таких, здавалося б, звичайних форм свічки, є ще і не зовсім пристойні



Думаю, подарувати таку людині точно не можна - мало того, що непристойно, так ще й образитися людина може, хіба що це не ваш дуже близький друг, який зрозуміє, що це - жарт. Але далеко не у всіх людей таке ж гарне почуття гумору, як у дизайнерів. Ось просто для себе купити і поставити в кімнату - непогана ідея, а щодо подарунка я б добре подумала, перш ніж купувати і дарувати. Але за ідею в будь-якому випадку дуету п\\′ять з плюсом.
Горіти така свічка може 3 години, а вага її 400г.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку